Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge nic wsadzic do pochwy

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie wsadzalam tampona bo po moze 1 cm i mnie bolalo. Chlopak tez nigdy nie mogl mi wsadzic calego palca, czasem udalo sie do polowy ale strasznie bolalo i trzebabylo wyciagac. Oczywiscie za kazdym takim probowaniem bylam podniecona i mokra i wydawalo mi sie ze wyluzowana, probowalismy tez z żelem. O seksie juz nie wspomne bo za nic nie da sie tam wsadzic penisa. Mam 19 lat i jeszcze nie bylam u ginekologa, jestem dziewica, boje sie ze bedzie chcial mi cos tam wsadzic i bedzie strasznie bolec. Czy to normalne? Chlopak mi tam zagladal robil zdjecia i tam jest taka biala sciana, jak w ogole wyglada blona dziewicza? boje sie ze nie mam normalnej bo nie widac tam otworu

Gość gość
Moja mina teraz wygląda tak hm wtf?

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Bo nie ogarnian.

Gość gość
ale żeś mi odpowiedziała profesjonalnie...uszanowanko

Gość gość
Też kiedyś miałam coś takiego że jak sama chciałam wsadzić sobie palec to nie mogłam. Ale jak przyszło co do czego to dało się:) może robicie to źle:) idź do ginekologa jeśli się wstydzisz tego to nie mów idź tylko na badania:) ile masz lat?

Gość kambodża
a dyszel od wozu drabiniastego to pies ?

Gość gość5
Udalo ci sie?

Gość gość
Ja kiedys slyszalam taka historie : była sobie para, dziewica i prawiczek w wieku 20 paru lat, nawet zareczeni. W zwiazku od kilku lat, i prawie od poczatku probowali "TO" zrobic. Jednak za kazdym razem zadne z nich nie odczuwalo przyjemnosci a w szczegolnosci kobieta, wrecz wyła z bólu... Nawet gdy jej ukochany wsadzal tylko palca :D Do gina nie poszla, myslala ze tak ma byc. W koncu zdecydowali się na dziecko. Starania trwały dobre kilka miesięcy ;) Mysleli, ze sa bezplodni, poszli do gina. I jakos wyszlo w rozmowie, że....... tak byli rozgarnieci, że facet zamiast do pochwy, wkładał małego w cewkę moczową:o Stad rozrywający ból i "bezplodnosc".

Gość gość
to jakaś zmyślona historia, wacek by mu się z cewki moczowej omsknął i mimowolnie z rozpędu wjechałby tam gdzie trzeba i poszloby jak po maśle.

Gość gość
Otwór mieć musisz, bo jak byś okres miała?? Idź do gina, popytaj, powiedz w czym problem. Słyszałam, że w skrajnych przypadkach i przy bardzo mało elastycznych błonach gin przecina i po problemie, ale nie wiem czy to prawda