Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tina6556

Dziwny EX HELP

Polecane posty

Gość Tina6556

O co może chodzić temu gościowi? Przechodząc do sedna sprawy 7 tygodni temu porzucił mnie "facet" bez żadnego racjonalnego powodu. Byliśmy ze sobą niecałe 3 miesiące. Porzucił bez słowa, od tej pory milczy, niestety razem pracujemy =( . Gdy przechodzi obok mnie spuszcza łeb na dół udając że nie zna. A gdy tylko pracuje w zasigu jego wzroku gapi sie ciągle na mnie . Do tej pory nie skasował naszych zdjęć z FB i dalej widnieje u niego status "w związku" wraz z naszą datą ... dlaczego nie zmieni statusu i nie skasune zdjęć naszych?. Czy w ogóle jest jaka kolwiek szansa że w końcu zacznie sie normalnie odzywać. Dodam ze ja nigdy mu w niczym nie zawiniłam. Prosze o odp.

Gość gość
a nie możesz go zapytać o co mu chodzi?

Gość Czarusss
nie wiem dziewcze mnie rzucila laska z zemsty piszac do wszystkich znajomych na pejsbuku ze jestem pedofilem i wklejajac fotomontaze filmow p***o z dziecmi z moja twarza zaden psychol mnie juz nie zdziwi

Gość Tina6556
Chcialabym z checia problem w tym ze on milczy i nie chce gadac, kiedys jak go pytalam czy jest zly powiedzial ze nie moze ze mna gadac ... zapytalam czemu ... odp NIE WIEM

Gość gość
a weź daj sobie spokój z jakimś niezrównoważonym palantem. Gra w coś? czeka aż zaczniesz za nim latać? Jakiś mocno niedojrzały psi fiutek. Wykasuj te fotki z fc albo jak nie możesz to u siebie zmień opis że bez żadnego związku jesteś a jak się komuś inaczej wydaje to niech się przejdzie leczyć czy coś...

Gość gość
może ktoś mu coś nagadał na ciebie, weź go w ustronne miejsce i powiedz że ma ci natychmiast wyjaśnić dlaczego cie zostawił, powiedz że ty od niego nic nie chcesz ale chcesz poznać powód

Gość Tina6556
Czasami wydaje mi się że on chciał '' się tylko pobawić'' krótko ujmując wykorzystał i rzucił .Ciężko jest, najgorzej było na początku pierwsze 3 tygodnie gdy jeszcze próbowałam wnikać o co chodzi i dla czego itd. Teraz powoli zaczynam zlewać temat '' robić tak jak robi on'' najgorsze że widzimy się w pracy ... poza tym on tak jak by ''ukrywał'' nasz związek ... Dziwi mnie jego postępowanie , ja nie lubie mieć wrogów, nawet jak stwierdził że nie jesteśmy już razem należy się chociaż zwykłe '' przepraszam '' On doskonale zdawał sobie sprawe z tego że moje uczucia były mocne i prawdziwe... ja też tak myslalam w jego przypadku , ale jak widać pozory mylą

Gość Tina6556
ja skasowałam zdjęcie u siebie ... on tego nie zrobił ja usunełam status ''w związku'' wraz z datą ... on tego nie zrobił ale dalej głucha cisza i dalej spuszcza łeb jak mijamy się , ale zrobił już postęp tak jak wspominałam tym że zaczął się wpatrywać gdy pracuje w zasięgu jego wzroku, a nie daj boże się odwrócę to albo jak zwykle udaje głupiego lub kilka sekund sie popatrzy ... Zdziwił mnie z tymi zdjęciami i statusem że nie chce skasować , nawet mnie ze znajomych nie skasował ... może z czasem przyjdzie po rozum do głowy

Gość Tina6556
ja skasowałam zdjęcie u siebie ... on tego nie zrobił ja usunełam status ''w związku'' wraz z datą ... on tego nie zrobił ale dalej głucha cisza i dalej spuszcza łeb jak mijamy się , ale zrobił już postęp tak jak wspominałam tym że zaczął się wpatrywać gdy pracuje w zasięgu jego wzroku, a nie daj boże się odwrócę to albo jak zwykle udaje głupiego lub kilka sekund sie popatrzy ... Zdziwił mnie z tymi zdjęciami i statusem że nie chce skasować , nawet mnie ze znajomych nie skasował ... może z czasem przyjdzie po rozum do głowy

Gość Tina6556
proszę o odpowiedzi

Gość gość
????????????