Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol1111

Do Kobiet czy kupic cos kobiecie

Polecane posty

Gość Karol1111

Witam was drogie Panie. Liczę na waszą pomoc, ponieważ w przyszłym tygodniu jadę do kobiety, którą poznałem przez internet i tu moje pytanie: Czy kupić jej coś? Jeśli tak to co? Proszę was bardzo o pomoc

Gość gość
kwiatka, albo czekoladki. wyjdziesz na bardzo kulturalnego :)

Gość gość
Dla mnie bardziej licza sie prezenty wykonane wlasnorecznie.

Gość Karol1111
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :) Przepraszam, że zadaje takie durnowate pytania, ale kurcze jestem ze wsi, ona z wielkiego miasta i w ogóle to myślę, że nie pasuje do niej i mam mętlik w głowie i chciałbym wypaść kulturalnie - chociaż sam fakt, że będę u niej spał to już chyba świadczy o braku tej kultury - sam nie wiem. Rozmawiamy ze sobą od 4 miesięcy i teraz się trafiło, że oboje mamy wolne a ja mam wątpliwości co do przebiegu spotkania :(

Gość gość
kwiaty, tylko kwiaty, gustowny bukiet :) nie boj się, im predzej sie spokacie tym lepiej .powodzenia !:)

Gość Karol1111
Naprawdę bardzo wam dziękuję kochane kobietki za porady i wsparcie :) Oj do czego to doszło, aby facet bał się spotkania jak piesek fajerwerków :(

Jeśli zaprasza Cię na noc zostań. Sam nie proponuj takiego rozwiązania. Kup kwiaty. Kwiaty pasują zawsze, są niezobowiązującym prezentem, a dziewczynie będzie miło, że o niej pomyślałeś. Czekoladki są pretensjonalne, odpuść sobie. Myślę, że miłym dodatkiem do kwiatów będzie wino które możecie razem wypić dla rozluźnienia atmosfery;)

Gość Karol1111
Kapłan dziękuję bardzo za wyczerpującą wypowiedź :) Tak to ona zaproponowała, abym został ponieważ dzieli nas 600 km. Najgorsze jest tylko to, że mamy w planach spędzić razem ok 10 dni... kurcze nie wiem czy nie za dużo jak na pierwszy raz i czy nie będzie się czuła nieswojo we własnym domu, bo wiadomo jak to jest gdy ktoś "obcy" zawita. Oj i na marudne wątpliwości mnie wzieło... no ładnie :)

NIC NIE KUPUJ!!!! kurde no czy wyscie poszaleli, widzicie sie pierwszy raz a ty z prezentami bedziesz jechal??!?!?!

Gość Karol1111
Po prostu wydawało mi się, że skoro jadę do niej w "gości" to nie wypada przyjechać z pustą ręką, tym bardziej, że ona ma dla mnie perfumy :( błagałem aby nic nie kupowała mi na urodziny a ona to zrobiła i jakąś już czuję się niezręcznie.

Gość Karol1111
Ze spotkania na pewno nie zrezygnuję, bo jest to kobieta, z którą chciałbym wiązać swoją przyszłość. A Kapłan może masz rację.. Myślę, że udam się po prostu do hotelu, bo takie 10 dni u niej w mieszkaniu może nam tylko zaszkodzić.

Gość Karol1111
zbreznik masz rację, to jest właśnie sekretem szczęścia :)

Spora odległość, kłopotliwa. Ja skreśliłabym taką znajomość na starcie, jestem cholernie praktyczna;) Tobie gratuluje odwagi, życzę szczęścia i uporu. Dobranoc.

Gość gość
Ja się dziwię odwadze tej kobiety. W ogóle Cię nie zna, na oczy nie widziała i zaprasza od razu do siebie, w dodatku aż na 10 dni? Ja bym się zwyczajnie bała, a może nie jesteś tym, za kogo się podajesz. Ty też nie powinieneś mieszkać u kogoś, kogo nie znasz, tak nawet nie wypada.

Gość Karol1111
Witajcie :) Wpadłem tylko, aby opowiedzieć wam co było w końcu dalej :) Przyjechałem do niej i zostałem te 10 dni... było cudownie Potem znowu zaprosiła mnie na weekend i teraz własnie od niej wróciłem. Jesteśmy razem i przekonałem się, że jednak ryzyko popłaca :) A co do prezentu... kupiłem jej bransoletkę i myślę, że dobrze zrobiłem bo ona przywitała mnie perfumami Dziękuję wam za rady jeszcze przed spotkaniem :) Życzę wam wesołych świąt :)