Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martucha9087

Czy jest sknera Pomocy

Polecane posty

Gość Martucha9087

Witam. Poznałam niedawno fajnego faceta, pracuje on za granica i tam mieszka ( kase ma!!! - dosc istotne) jest we mnie na zaboj zakochany, zaproponowal zwiazek, ale... caly czas tylko ja do niego dzwonie!!!!! wydaje majatek na telefony do danii (wiem glupia jestem, ale tez sie zakochalam) Ja mu daje prezenty, a on mi nie, on pisze smsy zadzwon a ja glupia dzwonie... nie wiem co o nim myslec?! Czy to sknera czy co? Jego kolega powiedzial mi, ze to brak taktu bo oni sa ze wsi a nie z miasta jak ja, ale wg mnie nie ma roznicy kto skad jest bo czasem powinnien pomyslec nad tym, ze on zarabia 14 tys zl miesiecznie a ja ponad 4 razy mniej :((( Jak myslicie... sknera? brak wychowania? sama nie wiem...

Gość gość
Eeee, nie przesadzaj. Skad wiadomo czy sknera czy "przy kasie"??? Jak mu nadskakujesz to PO CO ON sie ma wysilac? Wez przystopuj a zobaczysz "jak bardzo" jest w Tobie zakochany. Facet lubi "gonic zajaczka", wiec daj mu sznase. A nie, wykladasz sie z pieniedzy i honoru jak jakas malolata (no chyba ze jeste malolata?) powodzenia.:-)

Gość gość
1/10 byłoby 0/10 gdyby nie to,że jeden pelikan się nabrał :classic_cool: 🖐️