Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie miałem seksu z polką i nie żałuję

Polecane posty

Gość gość

moją pierwszą dziewczyną w życiu była rosjanka którą poznałem w wieku 17 lat pod koniec liceum bo była u nas na wymianie.. byliśmy razem 3 lata, w końcu się popsuło, a następną moja dziewczyna z którą jestem do dzisiaj to ukrainka którą z kolei poznałem na uniwerku... dziewczyny ze wschodu mają to coś co mnie pociąga, są idealnie śliczne, mają taką fajną słowiańską urodę, bez tego przemieszania z żydowsko-niemieckimi genami co polki które po prostu przy nich bledną... ktoś tutaj też tak ma jak ja, że nigdy nie miał seksu z polką a mimo to żyje w polsce?

Gość gość
Wiem o co Ci chodzi. Polki mają takie wredne złośliwe ryje które stają się coraz bardziej podłe z wiekiem, a Rosjanki i Ukrainki mają zdecydowanie łagodniejsze i sympatyczniejsze usposobienie. Nie chcę generalizować, ale niestety tak to wygląda w większości przypadków. Nic dziwnego, że już prawie 17% wszystkich małżeństw w Polsce w 2013 roku to małżeństwa między Polakami i Ukrainkami.

Gość gość
No i kogo to obchodzi a ja nigdy nie popychałem Mulatki ani Chinki i żałuję http://cur.lv/4vr3l