Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy wybierają żony ze wschodu

Polecane posty

Gość gość
bez wysilku Polak moze miec tylko Ukrainke albo babe z Kazachstanu ,ktora marzy o paszporcie PL

Gość Gosciowka2013
Taaaaa marzy....najpierw sie pomeczy z polskim burakiem, zeby potem dac noge na zachod do bogatszych frajerow. Mi nie przeszkadza, ze ONI chca ukrainek czy bialorusinek. Droga wolna, najlepiej jak sie nawet do nich przeprowadza I juz tam zostana, zeby nie denerwowac polskich kobiet tym ich szowinizmem I muslimskimi ideologiami Zegnam panow. Hahahha

Gość gość
Według mnie Polacy moga się nawet wiązać z kozami :D co mnie obchodzi ta banda nieudaczników :P wybieram przystojnego szweda

Gość Polski Robolek z UK
W artykule wyraźnie napisano, że gdyby nie postępujący feminizm i emancypacja Polek, które już nie chcą prać, gotować i sprzątać, to polscy faceci nie szukaliby żon na Wschodzie :)

Gość gość
taa a ten znowu z praniem i sprzątaniem. mój facet się takich rzeczy nie boi. wychowała go samotnie matka i wszystkeigo nauczyła. przede wszystkim szacunku do kobiet. najnormalnieszy facet z jakim byłam, nie Polak..

Gość Polski Robolek z UK
No i w artykule napisano też, że dziewczęta ze Wschodu są zdecydowanie wierniejsze od Polek :)

Gość gość
Polacy wybierają żony ze wschodu x a ty jestes z zachodu?:P