Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dumna z mojej córki

Polecane posty

Gość gość

Weszłam przed chwilą na nk mojej córki(kontrola musi być;)) i zobaczyłam jak jej koleżanki wyzywają koleżankę z klasy tylko dlatego ,że wstawiła swoje zdjęcie na którym ma zniekształconą twarz ...a moje dziecko napisało ,że wcale nie jest głupia ,tylko ma poczucie humoru:)

Gość gość
corka ok,ale za to matka beznadziejna :O

Gość gość
bo....

Gość Babka z piasku
Masz się czym jarać... naprawdę :O

Gość gość
kto jeszcze ma nk?... pomijajac fakt ze nie wlazi sie na nk corki, mozna poprosic zeby pokazala. a jakby miala zaufanie to by pokazala, nie musialabys szperac

Gość gość
nk maja dzieci,córka ma 10 lat:P

Gość gość5555
Masz super córkę ,bardzo dojrzała jak na swój wiek,a dzieci potrwafia być okrutne

Gość gość
sram wam obydwu do ryja :o zadowolone?

Gość gość
Oj potrzebna była kiedyś mi taka koleżanka, która się za mną wstawi, ale takiej nie było. Możesz być dumna ze swojej córki. Nie jest łatwo wyrazić dziś swoje zdanie, jeśli nie jest ono takie samo, jak większości.

Gość gość
Nie rozumiem, co niektórzy ludzie robią w temacie, w którym nie mają nic do powiedzenia sensownego. Żałosne przypadki. Córka zachowała się bardzo ładnie ;) Możesz być z niej naprawdę dumna. Ja bym na pewno była ;)

Gość gość
Tez tak myślę ,ze mogła pójść za przykładem koleżanek i napisać ,ze jest glupia ,brzydka :( a napisała ,ze jest szalona:) i ma poczucie humoru. Zreszta to nie pierwszy raz kiedy stanęła w obronie słabszego.

Gość gość
Oj chciałabym mieć kiedyś takie dziecko, które nie będzie bało się wyrazić swojego zdania. Ja taka niestety nie jestem i boję się zdecydować na dziecko, bo uważam, że nie będę potrafiła go wychować. Powtarza się niestety błędy swoich rodziców i mój brat swojego syna tak wychował, jak ja bym nie chciała. Jest jakaś recepta na dobre wychowanie dziecka? Przyjmę wszystkie rady ;)

Gość lady Zgagaa1222
Hahaha i sie matka podjarala :D ja p*****le haha

Gość gość
Oj młotków to tu nie brakuje. A co ma Autorka Wam odpisywać? NO bo chyba nie sądzicie, że zejdzie do Waszego poziomu i będzie używała wulgaryzmów?

Gość gość
ja też jej sram do ryja! ot co, gorsza nie będę.

Gość gość
Możecie sobie pisać co chcecie:P Mnie jednak duma rozpiera i tyle:)Wiem ,ze moje dziecko nikogo nie skrzywdzi. W klasie mojej córki jest jeszcze jedna dziewczynka ,która jest troszkę opóźniona w rozwoju i na którejś przerwie dzieci wołały ,zeby nie stawać przy niej ,bo ,,zaraża " a moja córka nie dość ,ze staneła przy niej ,to jeszcze usiadła z nią w jednej ławce:)

Gość gość
I oby więcej takich dzieci ;) Gratuluję dobrego jej wychowania. ;)

Gość gość
szkoda, że nie masz bardziej ambitnych powodów do dumy

Gość gość
W tej chwili to jest powód do dumy...jak bedzie w Twoim wieku ,to pewnie będę dumna z tego ,że jest taka jak Ty:P...zartowałam;)

Gość gość
Zgłoś ją do akcji ,,zwykły bohater"- toż o takim nieprawdopodobnym wyczynie cała Polska ma prawo wiedzieć, jak nie cały świat.

Gość gość5555
Widzę ,że co niektórych żółć zalewa...żałosne to! Właśnie normalne matki tak maja ,ze potrafia być dumne z takich błachostek. Dziecko musi wiedziec ,że robi dobrze i powinno być chwalone ,co nie omieszkła autorka chyba uczynić:)

Gość gość
Fajnie a czemu córce grzebiesz w nk czy czymkolwiek?

Gość gość
Jak to dlaczego? Szuka powodów do dumy Z dziecka, albo jest się dumnym, albo nie. Nie wyobrażam sobie, żeby powodem do dumy miałby być pojedyńczy incydent. Oczywiście za dobre uczynki trzeba je pochwalić, ale do cholery prosto w oczy, a nie truć od rana na cafe.

Gość gość
W czymkolwiek jej nie grzebię :D jak napisałam córka ma dopiero 10 lat i powinno się miec kontrolę nad tym co sie dzieje na tych portalach. Jeśli rodzice by częściej grzebali w czymkolwiek:) to uważam ,że można wyłapać jakieś zło które czai się na każdym kroku:( żyjemy w takich czasach ,że odsuperować dziecka nie można ,ale trzeba mieć oczy szeroko otwarte.

Gość gość
przecież nie musicie tego czytać :P od rana;)

Gość gość
i zauważyłam ciekawsze tematy np. jak pozbyć się hemoroidów ,albo co to za rurka zwisa facetowi z przodu ,zapraszam

Gość gość
To ja chyba odsuperuję się od tego tematu i pójdę pogrzebać czymkolwiek,hahaha