Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yoao31

chłopak pokazał mi penisa na skypie poradźcie

Polecane posty

Gość Yoao31

Poznałam go przez internet, mam 17/18lat, on jest 5 lat starszy. Poprosił mnie o skypa. Rozmawialiśmy bardzo długo, żartowaliśmy, ciągle się śmialiśmy i było ok. Ja patrzyłam na niego jak na wesołego kompana do rozmowy. Z kolei, jak się potem okazało, ja się mu bardzo podobałam. Chłopak jest z Państw Beneluksu, ogólnie naprawdę fajny gość. Aż pewnego wieczoru (...) siedzieliśmy do późna, było po drugiej już. Wtedy zaczął mi pisać o tym co czuje, mówił szczerze, nie wygląda on na casanowę. I w pewnym momencie zapytał, czy może coś pokazać i czy nie będę zła. Ja wzruszyłam ramionami "we will see". I wtedy koleś pokazał co ma, pragnąc podkreślić, że oprócz tego, że podoba mu się mój charakter, to kręcę go. Takie były jego argumenty. Jako, że byłam bardzo przybita tym co zobaczyłam, tym jakiego obrotu nabrała sytuacja, momentalnie zamknęłam komputer. W kolejnym tygodniu nie miałam dostępu do internetu (wyjazd) i dopiero po 6 dniach odczytałam jego przeprosiny i tłumaczenia. Powiedziałam mu co myślę o całej sytuacji. Ostatecznie wciąż rozmawiamy, puściłam sytuację w niepamięć, staram się o niej nie myśleć, ale ona wciąż mnie mierzi. Rozmawiamy od miesiąca po 4 lub 5 godzin dziennie, zaczynam go naprawdę lubić, mamy się spotkać bo ma odwiedzić kraj (miał to w planach już wcześniej, wylosował wycieczkę - powiedział mi to zanim dowiedział się skąd jestem). Chłopak jest naprawdę kochany, normalny, kulturalny itd itp. Ale wciąż boli mnie tamta sytuacja. Z początku drążył temat, że chciałby ze mną To zrobić itd itp. Kiedy mu odmówiłam, powiedziałam co o tym sądzę, on próbował przebić to swoimi argumentami, ale ostatecznie po kilku dniach powiedział, że nie musimy, że chce tylko "trzymać mnie w ramionach całą noc i oglądać filmy". I mówił to serio. Już nie drąży tych tematów, cieszymy się rozmowami o wszystkim, od dzieciństwa po studia, ale WCIĄŻ nie wiem czy powinnam się zakochiwać w chłopaku, który po kilku dniach znajomości pokazał mi swojego jakże gustownego penisa. Czy faceci serio mają na tyle poryte w głowach, że mogą sądzić, że 17latka chciałaby go oglądać? Serio? Nie wiem co mam o tej całej sytuacji wciąż sądzić. Zakochuję się, ale w głębi rozsądku tli się ciągle ta denna sytuacja, która nie daje mi spać. :c

Gość gość
obrzydliwy typ :o ja bym takiego skreśliła :o

Gość gość
aha "nie wygląda on na casanovę" na jakiej podstawie to oceniasz? masz ledwo 17 lat - goowno wiesz o facetach. tacy weseli, sympatyczni z którymi się super rozmawia równie często okazują się zy******i chooyami i roochaczami.

Gość gość
a bialy on jest czy jakis podly turek czy szmata arabska z tego beneluksu, normalny bialy czlowiek tak sie nie zachowuje , napewno jakas przybleda z afryki lub jakiegos tam muzulmanskiego kraju a ty juz w gacie sikasz bo gosc z beneluxu,,,,,,

Gość mekkong
chyba wiadomo jaki to facet i czego chce. Po prostu nigdy sie już z nim nie łącz. Kobiety za dużą wagę przywiazują do tego co facet im mówi czy tam napisze. A faceci nawet kopiują gadki i wstawiają je jednocześnie kilkunastu dziewczynom

Ja miałam akcję że gościu z Meksyku zaczął ze mną rozmawiać na Skypie.Widziałam go pierwszy raz i ten sie spytał czy chce zobaczyć go więcej? Stwierdziłam że pewno pokaże jak jest ubrany a tam co jego penis w jego rękach i akurat doszło do wytrysku.Ja odwróciłam głowę bo stwierdziłam że nie chce na to patrzeć.On był zadowolony a ja zniesmaczona :/.

Gość gość
Pewnie jakiś czarnuch, masz rację, że biali ludzie nie mają takich zachowań. Miałam kiedyś araba w znajomych na fb i pewnego dnia dostałam z 20 wiadomości ze zdjęciami k****a. Żałosne

Gość gość
...wysłałam mu zdjęcia mojej myszki to od razu mu się odechciało rakich zagrywek, piał coś o tym swoim allahu, straszliwej bestii, diable i wiecznym potępieniu :-)

Gość gość
Ja też bym chciał którejś pokazać swojego grzyba z kapeluszem i to prężnie która jest chętna ?