Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena2456

Zagrożona ciąża

Polecane posty

Gość magdalena2456

Hej dziewczyny. Mam takie pytanie jestem w 8tc w 4tc trafiłam do szpitala z powodu plamienia leżałam trzy dni na ogólnej obserwacji plamienia ustały dostałam luteinę dopochwowo. Jak byłam na wizycie u gin to stwierdził ,że jak skończą Mi się tabletki to Mam odstawić z tym ,że odstawiłam dwa dni temu i delikatne plamienia powróciły .. Wizyte Mam dopiero 3grudnia. Czy któraś z Was miała podobnie ??? :)

Gość gość
radze ci im prędzej isc do lekarza.. pamiętaj tez ze natura jest madra i jeśli cche poronienia pozwol na to.. wiem ze to okrutne ale znam dziewczyne u której lekarze na sile trzymali ciaze choć plamiła od początku, kilka razy trafila do szpitala z poronieniem ale lekarze robili wszystko żeby zatrzymać.. urodzila w 7mcu dziecko miało straszne wady, zylo kilka minut.. tak jest ze jeśli cos jest nie tak, ciało chce to wydalić.. miesiąc temu poroniłam, moje dzieciatko miało wady genetyczne.. bardzo to przezylam i jest mi strasznie [rzykro z tego powodu ale czy z dwojga zlego chyba lepsze to co się stało niż miało by się urodzić chore...

Gość gość
no to pedz do lekarza, ma obowiazek przyjac cie przed umowiona wizyuta.