Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starym prawiczkom jest za dobrze

Polecane posty

Gość gość

W tym kraju mają 1. brak zobowiązań alimentacyjnych 2. legalną prostytucję. 3 multum wolnego czasu, przez który mogą szaleć. Prawda jest taka, że owe 3 punkty powinny im zostać ukrócone. Bo kto to widział, żeby nie było funduszu alimentacyjnego dla starych kawalerów? Tyle samotnych matek ma problem z zawiązaniem końca z końcem, a taki stary koń, jeśli zarabia, to za swoje się byczy w wolnych chwilach, wydając pieniądze na używki, a co gorsza czasem i na prostytutki. To samo tyczy się prostytucji. Prostytutki stanowią dla wielu starych prawików okazję, żeby w końcu z******ć. Tymczasem kobieta, jako taka powinna być skarbem, tylko dla najzdrowszych mężczyzn. A taki stary kawaler nie szanuje kbiet przez to, że ma dostęp do prostytutek. I gdyby nie miał tej okazji, kobieta byłaby dla nich czymś niedostępnym, czymś świętym. A tak? Jest na telefon. Poza tym to forum ukazuje wysyp frustratów z nadmiarem wolnego czasu. Moje pytanie brzmi: Kto ich utrzymuje? A jeśli sami się utrzymują, czemu marnują pieniądze i czas, zaśmiecając to forum. Słowem. W tym kraju jeszcze sporo musi się zmienić!

Gość gość
Popieram, dla takich starych prawików powinien być specjalny fundusz z którego pieniądze szły by na samotne matki których w Polsce jest wiele

Gość helmut kurvenhaus
ja na d****i nie chodze, przeciwnie sam ledwo wiąze koniec z koncem. dlaczego mam jeszcze płacić na jakieś głupie babska które puszczają się z jakimiś typami a potem taki tatus odchodzi (pomijam oczywiście wdowy)

Gość helmut kurvenhaus
po drugie jeśli chodziłby na d****i to by przestał byc prawiczkiem. x "Moje pytanie brzmi: Kto ich utrzymuje? A jeśli sami się utrzymują, czemu marnują pieniądze i czas, zaśmiecając to forum." x a co cię to obchodzi, komunistko jedna?

Gość gość
kolejny debilny temat:O jeszcze wam się nie nudziło ?:O

Gość gość
By przestał, ale d****i to niewątpliwy sposób dla prawika, aby przestać być prawikiem w niegodziwy sposób. A taki prawik, powinien szukać wśród brzydkich kobiet, a nie iść na skróty. A co do alimentów, to się nazywa sprawiedliwy podział dóbr.

Gość driss
to niech płaci ten kto spłodził dzeciaka, a nie stary prawik. poza tym z reguły stare prawiczki nie chodzą na d****i ani już żadnej nie szukają bo się pogodzili ze będą sami.

Gość driss
A taki prawik, powinien szukać wśród brzydkich kobiet x A jak nawet brzydkie go nie chcą?

Gość gość
ale wy głupi jesteście,że to komentujecie,chociaż gdybyście to naprawdę przeforsowały,to ja bym się zastanowił na miejscu wielu nad kliniką Dignitas w Szwajcarii

Gość gość
pewnie niech brzydal narobi bachorów,jakiejś brzyduli

Gość gość
Takiemu brzydkiemu prawiczkowi pozostaje miłość platoniczna, a poza tym nikt mi nie powie, że żaden prawik, nie skorzysta z okazji do z********a, idąc do prostytutki. Na tym forum się tacy zdarzają, którzy się chwalą, że stracili prawictwo z prostytutką, więc prawików na pewno trzeba brać pd lupę

Gość Bozon Higgsa
Pomysł nie jest nowy. Taki podatek od osób samotnych już był. Mówiono na niego "bykowe" . Za wiki : 1 W Polsce w okresie po 1945 r. potocznie nazywano w ten sposób podatek (a właściwie podwyższoną kwotę podatku dochodowego) płacony przez osoby bezdzietne, nieżonate i niezamężne powyżej 21 roku życia (od 1 stycznia 1946 do 29 listopada 1956), a później powyżej 25 roku życia (do 1 stycznia 1973).

Gość gość
Należy przywrócić ten podatek dla starych kawalerów a pieniądze z tych podatków powinny iść ma samotne mamy i domy dziecka. Moim zdaniem od 25 roku życia powinni płacić.

Gość gość
a po co chcesz ich brać pod lupę,co ci zrobili

Gość gość
Nie utrzymują dzieci a wiecie jak samotnej mamie jest ciężko wychować samej dziecko? Takie stare prawiki powinni być obłożeni podatkiem!

Gość gość
to po co samotna matka dziecko sobie robiła,ktoś ją zg****ił,czy jak

Gość gość
Może taka samotna mama nie wiedziała że jej facet okaże się świnią i była młoda i głupia, nie pomyślałeś o tym?!

Ja mam 28 lat. Uczę się i pracuję. Dlaczego mam na jakąś płacić dlatego, że się zeszmaciła?

Gość gość
Bo może jest jej ciężko i wpadła z jakimś nieodpowiedzialnym gnojem jak była młoda baranie?!

Jak se zasiejesz, tak rznąć będziesz. Krótka piłka. Nie wpadła ze mną - nie będę na to bulił. Krótko...

Gość gość
ale ten przymusowy alimenciarz,coś z tego będzie miał

Gość gość
Takie postulaty rości sobie LEWACTWO, a takiemu mówię NIE. Jeśli uważacie że można zabrać Kowalskiemu by Dać Wiśniewskiej to jesteście komunistami. To jaką drogę obiera sobie człowiek to tylko JEGO decyzja i wara wam od tego. Tyle samotnych matek tjaaa Trzeba było doopy nie nadstawiać . Za Dwa lata Janusz K***in Mikke z KNP rozwali tą lewacka cholote

Gość zawsze to samo
zawsze te idiotki powtarzaja to samo, że nie wiedziały jaki on był, kogo wy chcecie oszukac? gziły sie z byle kim idalejby to robiły gdyby nie pojawiło sie dziecko i ten zły nie uciekł,od pokolen to samo, nie wychowacie bedac samotna matka porzadnego człowieka, 75 procent wszystkich przestepcow to dzieci samotnych matek

Gość poiuytrebvc
a gdzie sa ojcowie tych dzieci? dalej beda zapładniac kolejne kobiety i uciekac? niech podniosa takim alimenty, bo wiekszosc płaci jakies śruty i bawi sie nastepnymi kobietami, popularne bykowe nie rozwiaze tego problemu, wrecz przeciwnie, smaotnych matek bedzie coraz wiecej a co za tym idzie dzieci dysfunkcyjnych w przyszłosci, stanie sie to samo co w UK ciaza jako forma zarobku, ludzie musza zmadrzec

Gość gość
Seriale Online Bez Limitu Za Darmo Bez Rejestracji - ESERIAL.PL

Gość gość
poiuytrebvc - jakiś ty mądry prawiczku

Gość gość
Ch*j mnie to obchodzi,że jakiejś samotnej matce jest ciężko!!! Dała d**y czopowi ,to niech ten czop płaci na dziecko a nie osoba samotna :-) Jesteście k***y bardzo wygodne! P*****lne feministki, szmaty j****e :-) To wy dokonujecie wyboru Jak SUKA nie da, to pies nie weźmie!!!

Gość gość
Jak SUKA nie da, to pies nie weźmie!!! X Za te słowa niejeden "pies" by ci morde rozkwasił prawiczku!!!

Gość gość
Niewiem kim jesteś ale jesteś c*****y/a Mam pogardę dla samotnych matek,bo gdy się myśli C**ą to c*****o się na tym wychodzi:-) Nikt wam się nie kazał stukać, a jak już to trzeba używać zabezpieczenia :-) Dlatego seks powinien być po ślubie!!!!