Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starym prawiczkom jest za dobrze

Polecane posty

Gość gość
a ty c***u ile zarabiasz? powyżej tych 10 tysięcy?!

Gość gość
można odnieść sukces i być prawikiem debilu. nie ma to ze sobą nic wspólnego. jedno to uprawianie seksu a drugie talent i ciężka praca. Dla ciebie pewnie d****a to bóg bo ma i seks i kase:P widać, że twoi rodzice to jacyś patologiczne g***o skoro takiego tłumoka wychowało!

Gość gość
"nie ma to ze sobą nic wspólnego. jedno to uprawianie seksu a drugie talent i ciężka praca." x no tak a sukces i talent z pewnością nie przyciągają do takiego faceta kobiet. ty jesteś taki głupi od urodzenia?

Gość gość
a ty jesteś taki nie doj****y, że myślisz, że taki facet ze chce byle jaką kobietę byle p******ć! Może twój j****y stary

Gość gość
skądże, na pewno chce być prawikiem :D niektórzy to mają zdrowo we łbach nasrane.

Gość gość
Każdy zarabia swoje pieniądze jak umie. Kawaler czy panna mają prawo wydawać je po swojemu! A biedna matka z dzieckiem niech ciągnie od ojca dziecka. Co ma kawaler czy panna do kobiety, który sama sobie wybrała kolesia, którą ją następnie porzucił? A to, że spora cześć (bo nie wszystkie) jest poniekąd sama sobie winna to już inna historia.

Gość gość
każdy jest sam "winny" temu jak się toczy jego życie i nikt nie ma prawa żądać od innych żeby go utrzymywali. i oczywiście że jedni mają lepiej a inni gorzej. od zawsze twierdziłem że bycie starym prawikiem, przy wielu negatywnych stronach, ma jednak jakieś swoje plusy. a teraz mi tu smarują że te plusy powinno mi się odebrać. no pięknie.

Gość gość
kobiety tak mają mają cie gdzieś ale przyczepią się jak pijawki

Gość gość
Autorka tego tematu jak i ludzie do niej podobni maja cos z glowa i niech sie zaczna leczyc ! To ze ktos z wyboru badz nie jest samotny ma placic na cudze dzieci i domy dziecka ? To nie nasza sprawa tylko tego chorego panstwa ! Mowi sie o tzw podatku czyli bykowym ale zaraz dlaczego i te samotne matki , singielki,feministki nie mialy by placic przeciez rownooprwnienie jest i samotni ojcowie by tez na tym skorzystali ! Temat jak i pomysl to absurd widac ze kobietom facet jest potrzebny do zrobienia dzieciaka i lozenia na jego utrzymanie to materialne i egoistyczne istoty !!!

Gość gość
Niech nikt nie pisze, że tak mało zarabiają. Bo ja znam prawiczka, który aż 2500 zarabia! Podczas, gdy na przeżycie takiemu prawiczkowi spokojnie wystarczy 900-1300. Pytam się: Co on robi z 1200 - 1600 złotymi? Przeje to wszystko? Dlaczego ma się nie podzielić?!

Gość gość
Racja, ja moje maleństwo muszę sama wychowywać a taki pazerny prawiczek ma tyle pieniędzy i one na nic mu nie są potrzebne

Gość gość
A ja znam innego 28-letniego prawika, który co tydzień w lidlu nową butelkę whisky kupuje :o

Gość gość
2500 to ja zarabiam. to wcale nie jest duzo. zwykła średnia krajowa. i to jak na prawika jest bardzo dobrze bo prawiki słabo zarabiają. no ale weź się samodzielnie utrzymaj, chatę kup z takiej pensji. prawikowi nikt nie da mieszkania socjalnego bo pierwsze są samotne matki itp.

Gość gość
2013-11-22 14:03:47 gość x zapracujesz będziesz mieć a to, że sama wychowujesz dziecko to co z tego? c 2013-11-22 19:03:02 gość x Człowieku co Ty wygadujesz ? Jak na prawika? A co to ma do rzeczy? W pracy liczą się umiejętności a nie to czy jesteś prawikiem czy nie. Sam też jestem prawiczkiem i mam 3000 na rękę i nie mam zamiaru dać się komuś ograbiać z tego tylko dlatego, że jestem sam.

Gość gość
a co prawiczek nie ma prawa zaoszczędzić chociażby na wakacje

Gość gość
"W pracy liczą się umiejętności a nie to czy jesteś prawikiem czy nie." x ale te same cechy które powodują że jesteś prawikiem powodują też że nie robisz kariery. najbardziej oczywista z nich to po prostu nieśmiałość. żeby zdobyć dobrą pracę trzeba dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej. jeżeli ktoś jest nieśmiały to ciężko mu to idzie i tak samo ciężko mu poderwać laskę. czy to takie trudne do pojęcia? bycie prawikiem to nie jest tylko i wyłącznie nie uprawianie seksu. to jest cały szereg przyczyn który do tego doprowadził. oczywiście jeżeli ktoś jest prawiczkiem bo poszedł do seminarium i został biskupem to co innego. ale nie o takich tu mówimy. ludzie stają się prawikami z powodu swoich słabości a nie zalet, nie oszukujmy się. i te same słabośc***owodują też że gorzej zarabiają.

Gość gość
2013-11-22 19:28:34 [zgłoś do usunięcia] gość Co ma bycie prawiczkiem do kariery zawodowej? Dorabiacie jakąś ideologię do tego. Nieśmiałym można być w kontaktach damsko-męskich w sytuacjach intymnych a takich przecież nie ma w rozmowie kwalifikacyjnej itd. Można być kozakiem w gronie kumpli a być nieśmiałym w bliższych kontaktach z kobietami. Uważacie prawiczków za kogoś gorszego za nieuprawianie seksu i dorabiacie sobie kolejne rzeczy.

Gość looshny_wiesiek
jestem prawiczkiem, mam 30 lat. pracuję i wyciągam średnio 5-6 koła do reki. Dlaczego nie podzielę się z wami - tępsze szmaty? Bo jak was potrzebowałem to tylko wyzwiska i opluwanie, więc teraz nie oczekujcie, że będę dla was choć odrobinę bardziej miłosierny.:classic_cool: 🖐️

Gość Prawiczek anonim
Masz racje :)

Gość gość
samotne matki jak sobie narobiły dzieci to niech teraz je utrzymują trzeba było myśleć jak się rozkładało nogi