Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilkudniowy problem ze wzwodem

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory nie miałem najmniejszych problemów ze wzwodem,wystarczyło pomyśleć o seksie i wzwód się pojawiał,nawet się czasami wnerwiałem że tak łatwo go osiągam. Od kilku dni natomiast mam z tym problem. Zdarzyło wam się coś takiego ?

Gość gość
Dosyc dawno mi sie to zdarzylo: moja laska pojechala na jakis kilkudniowy kurs z firmy, ja w sobote na dysko sie wybralem i z tamtad laske na chate przytargalem, w dwuch zdaniach do jednej mysli doszlismy gdy ja juz bzykalem to dopiero zauwarzylem jaka super laske na chate przytargalem po paru posuwach juz od niej slyszalem jak wolala..rznij mnie bo poto sie rozebralam,laduj we mnie calego itd,gdy jej nogi na moje ramione zalozylem to juz wtedy jej tak dobasowalem ze az z rozkoszy piszczala gdy szczytowalem to poczula i po pierwszym wytrysku do buzi go wsadzila i co przylapala to wszystko polykaka, W niedziele wieczorem gdy ja zegnalem to z grzecznosci do domu ja odstawilem i numer tel z nia sbie wymienilem. Po tym wszystkim gdy moja wrocila to mam problem ze zwodem i nie wiem czemu mi przy niej teraz nie staje nawet gdy mi loda robi,

Gość gość
Ćwiczyć panowie by powiększyć żyły.Moja tylko zerknie na mnie wyzywająco i staje jak stalowa pała,a mam lat ho,ho :)