Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotanaaaaaaaaaaaaaaa

Jaki prezent pod choinke dla meza

Polecane posty

Witam.Zbliza sie gwiazdka,a ja nie mam pomyslu na prezent dla meza.Uwielbia wedkowac,ale co do tego to mu sie nie wtracam,bo kazdy prezent konczyl sie wymiana.Ubrania takze odpadaja.Ma 30 lat.Dodam ze mam przeznaczone 200zl

Gość gość
Kup dobre perfumy.

Gość w sumie to jest ciekawe
mam ten sam problem:) niestety wiec chetnie poczytam Wasze pomysły

Perfumy ma.Dostal na urodziny ode mnie i swojej mamy...

Jesli chodzi o narzedzia to skrzynka sie nie domyka.Zegarek dosal w tamtym roku.

Gość pamm
maszynka do golania? może ksizka jak lubi czytac... albo wykup jakiś karnet na nie wiem, silownie, albo masaz...

Pomysly sa suuuuper ale nie dla niego.Czytac nie lubi.Zreszta czyta codziennie bajki naszym dzieciaczkom.Maszynke ostatnio zakupil sobie elektryczna...dlatego mam az taaaaaaaaaaaaki problem :((

Gość gość
Jeśli chodzi o wędkowanie to pewnie chodzi z kolegami albo chociaż ma jakiegoś kumpla z którym o tym rozmawia, więc można skonsultować co mu się przyda- mój też ma hobby na którym się nie znam i takie "fachowe" prezenty z jego kolegą konsultowałam. A może prenumerata magazynu wędkarskiego? Jak łowi w zimie, zawsze możesz mu kupić jakieś akcesoria typu torba termiczna na jedzenie, porządna kurtka na ryby, bielizna termiczna... Prezent ma ucieszyć obdarowanego, a wątpię czy jakiś facet będzie skakał z radości jak dostanie krem do twarzy i perfumy. Albo postaw na praktyczne prezenty, mój nie znosi zakupów i nie ma siły go wyciągnąć do sklepu, więc cieszył się bardzo z ciepłego swetra, nowych rękawiczek... Książki też, jego ulubionego autora.

Gość Zaklopotanaaaaaaaaaaaaaaaa
Za alkoholem rowniez nie przepada...

W sumie nie wpadlam na taki pomysl by porozmawiac z jego kompanem wedkarskim.Napewno skorzystam z tej propozycji i zadzwonie do jego kolegi...dziekuje :D

Gość gość
Wiec kup mu cos typowo swiatecznego: cieple skarpety, zabawny termofor, sweter z balwanem ;) sa tez takie fajne zestawy prezentowe dla milosnikow roznych produktow spozywczych np zestaw dla milosnikow ketchupu heinz, coca coli, jakis slodyczy itd - maz napewno cos je prawda? Moze jakis fajny zestaw swiateczny duzy kubek i rekawiczki czy skarpetki. Moze po prostu fajna bielizna - zestaw bokserek, tylko nie mow ze twoj maz nie chodzi w majtkach albo ze juz ma bo takich rzeczy nigdy za wiele! ;)

Gość hehehehehehehalejaja
zaklopotanaaaaaaaaaa. . . mam taki sam problem, bo moj maz ma wszystko, co mu potrzebne lub chcialby miec:) co roku mam dylemat na świata i inne okazje... ze mna to nie ma problemu, zawsze cos mi potrzeba:D

Kobieta sie cieszy mozna powiedziec z ,,byle czego" kosmetyki,perfumy (nawet gdy ma ich 5 rodzaji),swiecidelka.....moznaby wymieniac.Gorzej z facetami.

No i mam :) NAMIOT.Nie dość,że przyda się na poligon to i na nocne wypady na ryby :) dziękuję za podpowiedz :) Pani z godz. 12:46:53 A może jakieś pomysly na prezenty dla rocznego i 4ro letniego chlopca???Raczej nie zabawki.Pokoik peka w szwach...Puzle i gry rowniez odpadaja.

Gość gość
Rower biegowy dla roczniaka