Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia885

Nowy partner i brak orgazmu

Polecane posty

Gość Claudia885

Sytuacja wygląda tak ; Po wieloletnim związku i seksie tylko z jednym partnerem pojawił się ktoś nowy w moim życiu. Wszystko jest świetnie, tylko nie szczytowałam z nim ani razu. Dodam że kilka spotkań już mamy za sobą. Jemu jest ze mną wspaniale w tej kwestii, z resztą mi też ale orgazmu jak nie było tak nie ma :P Zaczynam się zastanawiać czy wszystko ze mną w porządku :) Z poprzednim facetem miałam za każdym razem. Co myślicie?

Gość gość
Nie ma chemii, nie ma udanego związku.

Gość Claudia885
Właśnie chemia jest :) Mimo wszystko dojść nie mogę :P

Gość Claudia885
Ktoś miał podobną sytuację ? Czy ja jestem jakaś dziwna ... Bo już sama nie wiem :P

Gość gość
cos widac musi w twojej głowie siedziec... albo stary penis podrazniał cos czego ten nowy nie podraznia. Jedno z dwóch. Mental albo fizyka ;)

Gość gość
a ten nowy partner ma wiekszego i jest dluzej w tobie

Gość gość
ja z nowym mam dopiero po roku.jesteś przyzwyczajona do dotyku tamtego.

Gość gość
wyjatkowo dlugo mnie dzis pukal a ja dalej orgazmu nie mialam czy cos ze mna nie tak

Gość gość
A przy masturbacji masz normalny orgazm czy tez nie mozesz dojsc?

Gość gość
Mam podobną sytuację... z facetem jestem 5 lat ( aktualny mąż od miesiąca ) a orgazmu zero. Sama się masturbuję to dojdę zawsze, a podczas sexu nie ma nic. Doszłam podczas sexu analnego który miałam 2 razy w życiu.

Gość gość
może taką masz akurat budowę, że analnie ci 'dobrze robi' przy masturbacji natomiast, robisz wszystko sama, i mozesz sie odpręzyc - i skupic na sobie, to tez sprzyja a pochwowo, moze akurat 'ten punkt' nie jest pobudzany? albo jestes spieta podswiadomie... róznie z tymi rozpraszaczami moze byc. a probowałas masturbowac sie (łechtaczkowo) podczas stosunku?

Gość gość
sprobuj miec wyprostowane nogi ,podobno to pomaga tak tu pisza dziewczyny , albo wyprobuj inna pozycje moze od tylu lub z boku ,

Gość gość
próbowałam różnych pozycji ale nie mam dalej orgazmu... Nie masturbuje się przy nim podczas sexu bo sie wstydzę...

Gość gość
hehe opolskie jak już Cię to tak ciekawi...

Gość Julianna123456
jezu, jak w ogole mozna wyjsc za kogos po 5 latach, kiedy nie mialo sie z nim nigdy orgazmu? ;/ prawda jest taka, ze to nowy partner i musicie sie poznac. mam nadzieje, ze chociaz sie stara, i ze po jakims czasie w koncu sie bardziej toba zainteresuje...