Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak sie ubierac do pracy

Polecane posty

Gość gość

Mozecie mi poradzic W CO ubrac sie ELEGANCKO a zarazem wygodnie do pracy w ktorej jest BARDZO zimno? Wygodnie - spodnice i wysokie obcasy odpadaja. Jezdze do pracy autobusem, z ktorego mam kilometr przez pola na piechotke, z laptopem pod pacha...

Gość tootsiee
bardzooo zumno, czyli?? tez tak kiedys pracowałam... marzłam jak pies u prywaciarza bo szczedzał, on sam wiedział ze jest zimno ale co z tego? sam był kilka chwil a interesu cały dzien ja pilnowąłam, i jego pracowników, którzy tez marzli. Gabinet profesora... pzrestałam sie stroic, normalnie chodziłam w swetrach, z golfem czest, w spodniach, w grubych skarpetach i drewniakach (lekarskich, to akurat mozna bylo) i w d.. miałam. Jesli jest ledwo 17 st. a siedzi sie na d***e to naprawde mozna zmarznąć

Gość gość
Nie wiem, jaka tam jest temperatura, ale obok biura jest hala, w ktorej drzwi sa non stop otwarte, poza tym z drugiej strony sa drzwi na zewnatrz i tez ktos ciagle, co kwadrans wchodzi albo wychodzi i wieje strasznie z obydwu stron. Ja musze byc ubrana elegancko :(

Gość tootsiee
jakiego masz pracodawce? jest jakis zakres minimalnych temp. dla pracy biurowej Zawsze zazdrosciłam babkom w bankach...łaziły ubrane jak w lecie ae mogły sobie n ato pozwolic. teraz na szczescie mam ciepekooo i moge chodzic ubrana leciutko. Nie moze pracodawca cie zmuszac, jesli nie wytrzymujesz w takiej temp. w koszuli samej np. :O niech zmierzy temp.!! Ew. - koszula elegancka, na to zakiet i spodnie do zakietu, grubsze rajstopy, but na obcasie

Gość gość
Nie, nie zmusza mnie do siedzenia w koszuli, ale w koszuli i zakiecie jest mi strasznie zimno. A sweter pod zakiet chyba wygladalby dziwnie. Moze znacie jakies welniane, grube sukienki wygladajace elegancko albo cos, to bym zalozyla pod spod rajstopy i grube getry. Buty na obcasie to chyba raczej jesli przyniose na przebranie, ale nie bardzo mi sie chce, bo mam duzo dzwigania z laptopem, a nie mam wlasnej szafki, nawet wlasnego biurka

Gość gość
mi gamoń kazał podkoszulki nosić,Ale się w*******m żaden !!!! facet nie będzie mi dyktował co ja mam na siebie ubrać

Gość gość
też nie miałam wieszaka żeby kurtkę czy płaszcz powiesić :O

Gość gość
Nie, wieszak mam ;-)

Gość gość
ja też bo wieszałam sobie na wieszaczku samego bossa :D chyna jestem niegodna tego :D szybko zorganizował mi wieszak z jego mamusią :D