Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadek czy niejadek

Polecane posty

Gość gość

Co dzis lub wczoraj jadly Wasze 12-18 miesieczne dzieci? Sa niejadkami c zy chetnie zjadaja? Co sadzicie o ilosci - jakosci, zjadanej przez mojego syna (90 cm, 12 kg, 15 miesiecy): Przedwczoraj: - platki zdrowy blonnik z mlekiem rozowym - ok 150 ml gestych - serek alpro (niestety syn jest bezmleczny i niewielki jest wybor bo mieszkamy w malym miescie) - zurek - ok 200 ml - spagetti z miesem mielonym - ok 150 gr - jablko - ok 100 ml kaszy owsianej Wczoraj: - kasza orkiszowa z bananem - ok 200 ml - zupa szczawiowa - ok 200 ml gestej - kulki miesne w sosie koperkowym -dwie male, warzyw zero - pol jablka - 2 kabanosy, kawalek grahamki Dzisiaj: - kasza jaglana z bananem - rosol - na gesto 200 ml - kawalek krolika - mniej wiecej taki jak podudzie kurczece, niestety do 2 dania nie da sie mu wcisnac warzyw, jak zobaczy mieso to koniec a wie kiedy pora obiadowa wiec najpierw warzywami sie go nie oszuka. bedzie jeszcze - pol gruszki lub pol jablka - jajecznica z 2 jajek z warzywami Co jadaja wasze dzieci? mocno zly jadlospis?

Gość gość
Wiem ze na pewno za malo warzyw, ale nie daje sie mi nigdzie przemycic..