Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowanaa

jak smarować skórę głowy maściami emulsjami itp

Polecane posty

Gość sfrustrowanaa

jak mnie to denerwuje, dostaje malutkie opakowania emulsji, kupuje malutkie maści na łzs - i jak ja mam tym wysmarować łeb? przecież wszystko zostaje we wlosach, nie moge sie wlasciwie dostac do skóry, na dodatek nigdzie w necie nie ma zadnej dyskusji na ten temat, nie rozumiem, jak inni sobie z tym radzą?

Gość gość
Dobry szampon sobie kup.

Gość sfrustrowanaa
szampony nie wystarczą, dostałam lekki steryd, malutkie opakowanie 30ml i smaruj się tym 2 tygodnie.. JAK? albo zwykla maść przeciwgrzybicza... tubka 20ml... jak posmarować tym skórę głowy a nie włosy?

Gość gość
Dzielisz włosy na pasma po pól cm i smarujesz te rowki kolejno. Najlepiej niech ci ktoś pomaga, bo z taka ilością specyfiku, to rzeczywiście akrobacje, żeby na 2 tygodnie starczyło.

Gość sfrustrowanaa
niestety nie ma mi kto pomagać...takie rozdzielanie w teorii brzmi ok, ale w praktyce jest niewykonalne jak dla mnie, nie raz próbowałam, brakuje rąk, czasu.. czuję, że męczę się z tym świnstwem tylko dlatego, ze nie moge zastosować porządnie leków, czasem mam ochote zgolić te włochy - wtedy dopiero da sie posmarować łepek idealnie !!

Gość sfrustrowanaa
pewnie to idiotyczne, ale... nie można jakoś tych maści rozcieńczyć i polać włosy takim roztworem? maść traci wtedy właściwości?

Gość gość
up:(