Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uytre56yu

czy odpowiadac na ogloszenie pracy jesli nie spełniam wymagań

Polecane posty

Gość uytre56yu

potrzebują kogoś do biura ale w wymaganiach jest posiadanie prawa jazda, prawo jazdy mam ale nie jezdziłam samochodem odkąd je zrobiłam i kompletnie zapomniałam jak się jezdzi. Zastanawiam się czy mimo to składac tam cv ???

Gość gość
składaj, co Ci zależy

Gość uytre56yu
no jak mi powiedzą żebym jechała do innego miasta to się zabije tym samochodem.

Gość gość
to nie pisz w cv ze masz prawko

Gość uytre56yu
ale oni wymagają prawka :o

Gość gość
odpowiedz, jak Cię przyjmą to wtedy będziesz się martwić. najlepiej poproś wtedy kogoś o przyspieszony kurs nauki jazdy :P

Gość gość
Składaj, a w miedzy czasie potrenuj jazdę Tego tak łatwo się nie zapomina :)

Gość gość
jeśli nie piszą CZYNNE prawo jazdy to aplikuj śmiało przeciez to praca biurowa a nie kierowca miedzynarodowy

Gość gość
składaj i trenuj jazdę, nawet komuś zapłać, zacznij najpierw po nocach po mieście jeździć gdy nie ma ruchu, potem bardziej w dzień itp. skoro zdałaś to jakieś podstawy miałaś, dasz radę, powodzenia!

Gość uytre56yu
no tak tylko że ja nie mam samochodu, mój facet ma ale widuje go raz na tydzień i nie zdążę się nauczyć, kiedyś nawet próbował ale na manualnej nie potrafię jezdzić, gdyby to był automat to bym pewnie dała rady ale na manulanej skrzyni zejdzie mi z rok zanim się nauczę :o

Gość uytre56yu
nie pisze czynne ale piszę że prawo jazdy wymagane :o czyli na pewno będe musiała gdzieś jezdzić, boje się sytuacji kiedy mnie przyjmą i powiedza żebym gdzieś jechała a ja nie będę w stanie :o

Gość gość
co ty jesteś zahukana laska ze wsi że nie możesz poćwiczyć jazdy? a z ojcem? a z kumplem/kuzynem, kimkolwiek? bez przesady skoro zdałaś to przecież nie jest tak źle, uwierz w siebie! Telefonu też boisz się odebrać? Przypomnij sobie przepisy, wsiadasz i jedziesz! Dasz radę, ale przestań dramatyzować!!!!!

Gość uytre56yu
nie mam ojca, kuzyna, żaden kumpel nie ma czasu żeby sobie d**e zawracać i uczyć mnie jezdzić, mam faceta z samochodem ale jak już pisałam mieszka daleko i widujemy się raz w tygodniu ! Nie mam absolutnie nikogo poza nim żeby mógł mnie uczyć!

Gość gość
nawet nie wiesz czy dostaniesz pracę ale już się martwisz co zrobisz jak ciebie przyjmą - może nie chcesz pracować?