Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kagome

Jestem w ciąży z byłym a poznałam kogoś nowego jak mu to powiedzieć

Polecane posty

Gość Kagome

Po rozstaniu z chłopakiem z 3 i pół letniego związku było mi bardzo ciężko się pozbierać. Po jakimś czasie poznałam kogoś nowego, znowu poczułam że jeszcze mogę być szczęśliwa. Niestety mieszkał w Wawie 300km ode mnie i nie przetrwało to próby. Po dwóch miesiącach spotkałam się ponownie z byłym, wszystko odżyło, przez miesiąc było znowu cudownie. Przez miesiąc. Znowu byłam sama tylko na dodatkowych badaniach u lekarza wyszło że jestem w ciąży właśnie z byłym facetem. Nie chcę być z nim na siłę i postanowiłam wychować dziecko sama. Po raz kolejny w moim mieście pojawił się chłopak z Warszawy ( co jakiś czas miał wyjazdy służbowe). Spotkaliśmy się na kawie, po mnie jeszcze nic nie widać więc chyba się nie domyślił. Teraz jednak jest szansa że będziemy się widywać też prywatnie bo minęło pół roku, mieliśmy kontakt telefoniczny i żadne o drugim w sumie nie zapomniało. Nie chcę go okłamywać, jeśli będzie chciał spróbować związku to muszę mu powiedzieć o ciąży. Tylko jak? I czy to przełknie czy ucieknie? Myślę że mogła bym być szczęśliwa...

Gość gość
jak powiedzieć "nowemu" facetowi, że będąc z nim zdradziłaś go z byłym? Powinnaś zostać samotną matką bo mając dobrego faceta z premedytacją poszłaś do byłego.