Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaS

Czy to normalne

Polecane posty

Gość SamotnaS

Miałam kontakt już z tym forum więc chciałabym żeby wypowiadały się tu osoby które mają coś mądrego do powiedzenia. Jesteśmy ze sobą trzy lata. Mamy dziecko. Planowaliśmy ślub. Niestety mnie naszły wątpliwości. Bywał się starsznie zaborczy. Robił mi awantury o to że jade do rodziny, nie chciał aby mnie koleżanki odwiedzały, sprawdzał telefon, poczte i strony na które wchodziłam. Twierdził że skoro on nigdzie nie jedzie i nikt go nie odwiedza to ja nie mam prawa jechać ani oczekiwać że ktoś do mnie przyjedzie. I mimo że od tego czasu minęło kilka tygodni to ja mam obawy. Boje się czy pod moją nieobecność mi telefonu nie sprawdzi. Czy wypowiedz mojej koleżanki mu się nie spodoba i znów będzie awantura. Wybiera mi znajomych i mówi kto się naszym dzieckiem zajmować a kto nie, Ciągle krytykuje. Wypowiedział tyle słów że teraz jest mi przykro i żal że kiedyś tak nie było. Mimo że jeszcze są jakieś resztki uczucia do niego oraz miłe wspomnienia i to one nie pozwalają mi abym podjeła decyzje o rozstaniu. Powiedzcie mi jak to jest widziane ze strony osób bezstronych? Czy ma to sens?

Gość gość
cisza?

Gość gość
Moim zdaniem tylko krok do przemocy :/

Gość gość
nie to nie ma sesu ,a po slubie bedzie jeszcze gorzej