Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy uda mi się przełamać

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to bardzo Was już irytuje z tego co zauważyłam ale jest to dla mnie ważne więc napiszę. Mam 20 lat. Nigdy nie spałam z facetem jak do tej pory. Mam więc pewne obawy. Bo jeśli już zaistnieje taka sytuacja, że zakocham się i będę w związku i będę gotowa aby zacząć współżyć w moim chłopakiem to jest duże prawdopodobieństwo, że on będzie już "po" z wcześniejszą dziewczyną/-nami. Boję się tego, że będzie mnie do nich porównywać, zdradzać ale w sposób nie fizyczny nawet tylko mentalny. I że to ona- ta pierwsza będzie zawsze w jego sercu jako to pierwsza miłość a ja będę już to gorszą.. bardzo nie daje mi to spokoju. Nie wiem może to dziecinne ale tak czuję. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi.

Gość gość
ktoś pomoże mi z tymi myślami?

Gość gość
to co było za nami to tylko wspomnienia, najważniejsze jest to co nas czeka :)

Gość rzeczoznawca majatkowy
tobie? a moze jemu czy uda sie przelamac?

Gość gość
dla mnie tak, chociaż byłam w związku ale z facetem, który mnie nie szanował, nie kochał. Pokochałam go w pewnym stopniu ale wiem, że nie będzie mieć to wpływu na moje dalsze życie. Będę potrafiła pokochać bardziej i w pełni zapomnieć o tamtym. I wiem to na pewno. A moje rozterki biorą się właśnie przez mojego byłego- dla którego jak sie okazało miałam być tylko marnym pocieszeniem po jego pierwszej miłości, którą odchorował po tym jak dziewczyna go zostawiła. Na mnie wylał swą agresję tak na prawdę a potem powiedział jeszcze że to ją ma w sercu.. i to mnie chyba najbardziej zabolało- nawet nie to że mnie zwyzywał.. I dlatego tak bardzo się tego boje

Gość autorka 20
dlaczego jemu ma nie udać się przełamać? czego ma się obawiać?

Gość rzeczoznawca majatkowy
poczytaj post goscia 2013-11-21 17:10:07 , to zrozumiesz

Gość gość
Jak będziesz o tym myslec ( o tym porownywaniu) to nigdy nie bedziesz szczesliwa. Najwazniejsze to byc pewna siebie, byc swiadomą swoich wartości. Nie mysl o innych, liczysz się TY

Gość autorka 20
gość 17.10 to ja pisałam :) nie zmieniłam tylko pseudonimu.

Gość autorka 20
nie mam gwarancji, że właśnie w takim się zakocham.. miłość nie wybiera

Gość autorka 20
próbowałam przyciągnąć do siebie chłopaka który w przeszłości był we mnie zakochany a znam go na tyle żeby wiedzieć że jest bardzo dobrym człowiekiem i bardzo mi się podoba no i jest też stanu wolnego.. ale jakoś nie wychodzi mi to w ogóle.. a poza tym jest zajęty pracą, studiami.. i traktuje mnie jako dobrą koleżnakę

Gość gość
pozostaje mi więc czekać dalej, a kogo znajdę tym razem z jakim "bagażem" doświadczeń tego nie wiem..

Gość gość
jak poznasz właściwego faceta, to takie pytania przejdą do lamusa !

Gość autorka 20
a po co Ci takie informacje ? :D

Gość autorka 20
a co Cię skłoniło da takiej propozycji? jaki czynnik? Nie znasz mnie, nie wiesz jak wyglądam- może jestem strasznie brzydka i gruba i co wtedy? A poza tym ja nie znam Ciebie więc nie wiem czego mogę się spodziewać po obcym mężczyźnie.

Podobno charakter jest najważniejszy. Co mnie skłoniło ? Lubię nawiązywać znajomości i tyle. Wiem ze pewnie myślisz coś innego ze względu na treść twojego tematu.

Gość autorka 20
szczerze to tak- tak pomyślałam.. nigdy nie byłam ufna w stosunku do ludzi i to aż do przesady tak mnie nauczono no a dodatkowe doświadczenia z byłym spowodowały, że nie ufam jeszcze bardziej- zwłaszcza facetom

Gość autorka 20
oczywiście żartowałam :D nie jestem gruba xd a czy ładna to i tak jest kwestia gustu więc na ten temat może nie będe się wypowiadać.

Rozumiem Cię, ale zaufanie można zdobywać powoli. :) Jak będziesz miała ochotę to napisz na mail poniżej.

Gość autorka 20
ok być może to nawet rozważę ale najpierw chciałabym uzyskać informacje : imie, skąd jesteś i ile masz lat :)

Gość gość
Mnostwo facetow szczegolnie za mlodu ida do lozka z kim im sie uda a nie z milosciami zycia wiec sie nie martw

Gość autorka 20
nie, ale ja jestem z zupełnie innego regionu Polski więc i tak odpada :)

Gość autorka 20
ok :), pewnie część z nich tak, z tym że nie wiem czy jeśli facet jest normalny- znacz że ma dobrze poukładane w głowie to czy będzie w każdym przypadku tak po prostu oddzielić uczucia od seksu.