Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśkaJulki

starania o kolejnego maluszka

Polecane posty

Gość mamuśkaJulki

witajcie, postanowiłam stworzyć ten wątek dla osób które już mają maluszka i marzą o kolejnym. Mamy córeczkę 3 letnią, chcielibyśmy mieć kolejne dziecko, chociaż mamy spore obawy do tego. Nie wiemy jak córka będzie się zachowywać, niby twierdzi że bardzo by chciała mieć 'siostrzyczkę' ale nie będę mogła poświęcić jej tyle czasu co dotychczas. Mam nadzieję że znajdą się osoby do popisania :)

Witam się serdecznie:-) Jestema mamą 3 i pół rocznego chłopca i właśnie jesteśmy w trakcie starań o rodzeństwo dla Niego:-) Też się obawiam reakcji na Maluszka, bo Alex jako jedynak jest jednak troche samolubny...Chociaż od ,kiedy zaczął chodzic do przedszkola to zmienił się na lepsze pod tym kątem:-) I póki co przemawi do Niego fakt, ze taki Maluszek nie będzie Mu zabierał ulubionych zabawek bo tylko śpi i je:-P . Też chętnie popiszę z mamusiami, które sa w podobnej sytuacji:-)

Gość mamuśkaJulki
witaj, fajnie że ktoś się odezwał :) Otóż to, mojej córki nastawienie też jest takie że dzidziuś jej zabierze wszystkie ulubione zabawi, a co gorsza jej poduszkę z którą się nie rozstaje :) Tydzień temu koleżanka urodziła córcie, byłyśmy w odwiedzinach to mała zafascynowana maluszkiem, nawet chciała ją zabrać do nas, ale jakby to było faktycznie gdyby u nas pojawił się maluszek, to nie mam pojęcia.