Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemodnazdylematem

DOBÓR KOLORU KURTKI ZIMOWEJ

Polecane posty

Gość niemodnazdylematem

Hej dziewczyny:) mam zamiar kupić sobie kurtkę zimową.. zauważyłam, że wśród kurtek modny jest kolor granatowy, niebieski i czerwony. Jestem brunetką. Kupiłybyście sobie czerwoną kurtkę?? jak tak to jaką czapkę i szalik i oczywiscie buty byscie dobrały do niej (chodzi o kolor)? Czy może kupić neutralny granatowy?

Gość niemodnazdylematem
poradzicie coś?:( zima tuż tuż a ja chciałabym ładnie wyglądać na zimę tylko mam ten dylemat :( czy czerwony kolor kurtki będzie nadawał się na każdą okazję? czy może kupić granatową ?

Gość niemodnazdylematem
dzieki wielkie kafeterki. Myslalam ze moge na Was liczyc. jestem tu pierwszy raz i widze ze bardziej pomagacie osobą ktore maja dylematy typu: z ktorym facetem pojsc do lozka.. eh..:(

Gość gość
A Ty sama mózgu nie masz? Nie wiesz jakie są Twoje ulubione kolory? Nie, nie kupiłabym czerwonej kurtki. Bo nie lubię tego koloru. Wygooglaj sobie jakie kolory pasują do brunetki. Nie, nie kupiłabym granatowego szalika do czerwonej kurtki. Bo nie lubię granatu i uważam, że do czerwieni średnio pasuje. A buty noszę tylko skórzane.