Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał1234

Chciałbym wrócić ale Ona już nie chce

Polecane posty

Gość gość
???????????

Gość gość
Co slychac,autorze?

Gość gość
w górę

Gość gość
mam ten sam problem. Chce wrócić do byłej dziewczyny ale ona ma już gdzies mój powrót niby mamy się spotkać i ona ma mi wyjaśnić wszytsko - nie wiem co. Ale gdy spytałem czy mnie jeszcze kocha - odpowiedziała ze po tym co się stało (nasze zerwanie) nauczyła się już be ze mnie zyć . I to jest własnie chce się starać chce naprawić zacząć od nowa a dowiaduję się takich rzeczy . I co mi powie jak się spotkamy co? że się rozpłacze ? a jak będe jej mówił że chce wrócić to mam liczyć że mi powie "ok zacznijmy od nowa zapomnijmy o tym co złe" .. wątpie .

Gość gość
i myślicie ze po rozmowie się coś zmieni?

Gość gość
Ty z nią zerwałeś ?

Gość mgr Donutta
o miłosc trzeba dbać,pielęgnować ją a nie niszczyć,ranić,eksperymentować,zburzył poczucie bezpiecz.emocjonalnego i zaufanie,świadomie ją zranił i zawiódł,moze ona się boi ze za jakiś czas znowu jemu coś odp******i

Gość mgr Donutta
wy faceci myślicie ze po nas spływają wasze kłamstwa,gierki,złośliwosci,brak lojalnosci,szacunku itd nie!to wszystko buduje mur między partnerami cegiełka po cegiełce który po jakimś czasie moze okazać sie nie do zburzenia

Gość mgr Donutta
jeśli nie jesteści dojrzali do związku to szanujcie czas kobiet i nie zawracajcie im d**y,zachowujcie się po męsku albo tak albo siak bo kaleczycie psychikę tych dziewczyn,szczera rozmowa i uczciwosc to podstawa

Gość gość
Ale masz ciśnienia z rana

Gość gość
zerwaliśmy nie tylko z mojego powodu dziewczyna też poszła na skróty i zamiast zrywać mogliśmy poczekać. Fakt... ja już się za wcześnie załamałem ale jednak gdy chciałem próbować naprawiać coś zacząć od nowa nie chciała i to nie dla tego że nie byłem taki a nie inny ale z powodu naszego niezrozumienia . Chciałem sprawdzić czy mnie kocha więc dałem jej czas ale kiedy usłyszałem że nauczyła się już ze mną żyć bo zwątpiłem. Ja ją kochałem i chciałem to naprawić jakoś , ale jeśli ona podchodzi do tego w tak olewczy sposób ( i nie jestem pewny że robo to bo chce żebym się postarał) wątpie...

Gość gość
miało być że nauczyła się żyć be ze mnie *

Gość gość
jestes niedojrzalym debilem, zmadrzej a potem szukaj laski.

Gość gość
ja swoją dziewczynę okłamałem , ukrywałem swoją sytuację finansową a jednocześnie dużo obiecywałem, nie miałem zbytnio pieniędzy i to własnie staralem się ukryć, ale w końcu coś we mnie pękło i powiedziałem jak jest... zerwała i nie chcę wrócić... czasem warto mówić wszystko choćbyś uważał że to głupie i wstydliwe