Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixyy88

jak myslicie o co cho

Polecane posty

Gość ixyy88

Kiedy zjem coś słodkiego, robi mi się od razu gorąco. Nie jestem często słodyczy, ale też nie jest tak, że raz na "ruski" rok.. ostatnio kiedy krówki (cukierki) jadłam, dziś np. to samo, kiedy jem czekoladowe jakieś cukierasy. NIE MAM NADWAGI, ANI NIC Z TYCH RZECZY, żeby było jasne. Jak myślicie, przypadek? to całkiem normalne, czy może to mieć jakieś inne znaczenie?

Gość gość
rtuyhjn;'/|Oi;uljyhtg

Gość gość
cukrzyca?

powiem tak, opis opisem, większość takich objawów, rożnych chorób każdy jest sobie w stanie przypasować, ale tak czy siak : ** Przy cukrzycy I typu w naszej krwi jest o wiele za dużo cukru.Komórki, które chcą wykorzystać ten nadmierny cukier nie mogą tego zrobić bo brakuje im insuliny, czyli niezbędnego do tego hormonu. I mimo, że jemy coraz więcej i więcej nasze komórki nie dostają cukru! A my stajemy się coraz bardziej zmęczeni i wyczerpani. Co więcej cukier, który kumuluje się we krwi może uszkadzać nerwy, czerwone krwinki, a nawet żyły prowadząc do miażdżycy! Ze zmęczeniem to prawda, zawroty głowy, kołatanie serca, brak siły po prostu. Nerwowość, niskie ciśnienie też często mam.