Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś chudnie bez cwiczeń

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie ponieważ zaczynam kolejną dietę w swoim życiu było ich już mnóstwo i wszystkie kończyłam po max miesiącu bo ...mogę niejeśc i nawet głodowac ale nienawidzę cwiczyc niemam na to czasu mam ogólnie dużo ruchu bo mam małe dziecko do tego pracuję .niemiałam jeszcze takiej diety bez cwiczen czy któraś z was tak schudła? niemam mało do zrzucenia bo aż 20 kg!

Ja schudłam ponad 20 kilo bez ćwiczeń. Tzn. czasami miałam zryw i ćwiczyłam, ale generalnie na kilku zrywach się kończyło. Więc można :)

Gość gość
a to wspaniała wiadomośc a jaką diete miałaś i w jakim czasie tyle schudłaś?

Gość gość
a ja nie ćwiczę ,bo nie mogę i schudłam 10kg

Gość gość
ja nie cwiczylam bedac na diecie ale schudlam z 70 kg na 55 ( wzrost 170) w 2,5 miesiaca nie cwiczylam bo nie lubie, jedynie duzo chodzilam

Gość Gośkka12
Ja też nie mogę jakoś się zmusić do tych ćwiczeń, ale postanowiłam jednak, że schudnę. Kupiłam sobie tabletki na odchudzanie - dokładnie takie http://wsad.it/gosc/green-coffee-extrac i mam nadzieję, że do świąt uda mi się zrzucić tych 15 kilogramków.

Gość gość
ja schudlam bez cwiczen jakies 6-7 kg

Gość gość
schudłam, bez zadnych cwiczeń 17 kg

na diecie niskowęglowodanowej, wysokotłuszczowej można schudnąć bez ćwiczeń to najzdrowsza dieta, przyczyną otyłości i chorób są węglowodany nie ma w organizmie reakcji, która zamieni Ci tłuszcz z pożywienia na własne sadło tłuszcz własny się wytwarza z węglowodanów, także z nadmiaru białek na drodze glukoneogenezy jest dużo takich diet np. niskowęglowodanowa Lutza, wysokotłuszczowa Atkinsa, optymalna Kwaśniewskiego, popularna w Szwecji LCHF wszystkie się zazębiają, choć są też różnice w internecie jest tego na pęczki poczytaj zbyt intensywne ćwiczenia nie są wskazane, bo po nich je się jeszcze więcej

Gość gość
ja 12 kg na sb

Gość Olcia Dubicka
Mi bez ćwiczeń się udało ale jakaś aktywność fizyczna jest potrzebna chociażby ten spacer z dzieciakami, ja tak robiłam. Mi pani której opiekuję się potomkami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze pojemnik w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój