Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o której wstajecie i co rano robicie

Polecane posty

Gość gość

po kolei

Gość coś o czymś
Wstaję o 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robię kawe i idę do kibelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jem śniadanie, pije kawę i oglądam wiadomości na CNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w****IONY WYCHODZĘ DO PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE END :)

Gość gość
ale godzinowo

Gość gość
O 8.00 i do 11.00 pije kawe,i ogladam tv, o 13.00 spacer do 16.00,2 godz.sprzątanie

Gość gość
5,30 pobudka ubikacja mycie zabków i busi nakładam krem na twarz ubieram sie wsiadam do auta i do roboty na 7

Gość gość
a to ja inaczej wstaje 4.30 szykuje sniadanie sobie do zjedzenia i do pracy, pozniej 30 min biegam , nastepnie kapiel, unieram sie jem sniadanie, czytam wiadomości, ew. poczte, następnie w pełni zadowolony i pełen energii wychodzę do pracy i taki sam wracam pełny życia i zadowolenia

Gość gość
wstaje ok 9 robię sobie koktail potem piję moje ziółka potem jem śniadanie biorę prysznic maluje się idę na zakupy wychodzę z psem robię obiad sprzątam odpoczywam przy kawce potem czymś się zajmę kolacja spa filmik książka spać Nie pracuję chwilowo więc tak to wygląda :)

Gość gość
wstaje o 14: 30 kawa potem zupa sprzatanie opieka gotowanie godzinka dla siebie i praca

Gość gość
wstaje o 10

Budzę się o różnych porach, najczęściej między 8,a 10, najpierw seks, pozniej biorę prysznic,jak była ładna pogoda to zazwyczaj wychodziłam na kawę i śniadanie na miasto,ale teraz najczęściej jadamy w domu. Później się ogarniam i wychodzę,a gdzie to już zależy od dnia :)

Gość gość
wstaję o 7, ale tylko we wtorki, czwartki i piątki. W tych dniach mam zajęcia na basenie o 9. W pozostałe dni wstaję o 10, zajęcia w godzinach 14-18 Jem śniadanie, kasza jaglana na wodzie z łyżeczką miodu i sokiem z cytryny, dziecko podobnie je. Odprowadzam do przedszkola, w innych dniach odprowadza ojciec a dalej, jak Bóg da, jesteśmy zgodni, wymieniamy się opieką, rodzice od czasu do czasu pomogą, teściowie życzliwi, dobrze nam się wiedzie.

Gość gość
Wstaję ok 7-7.30 , biorę prysznic , ogarniam się, wychodze bez śniadania

Gość laj laj laj la la
Jeśli idę do pracy na 8:00 wstaję o 6:30, szybka kawa, poranna toaleta, makijaż i te sprawy... wszystko na szybko bo nie lubie porannego wstawania. x Jeśli idę do pracy na 11:00 wstaję ok 8:00, pierwsze co to kieruję się na poranną kąpiel (uwielbiam to), włączam ulubioną muzykę, piję kawę, jem śniadanie aż w końcu zaczynam malowanie/czesanie/ubieranie. x W niedzielę natomiast śpię dopóki nie obudzi mnie mój kochanek na poranny seks. Wstajemy razem, jemy śniadanie, leżymy tak długo jak jeszcze się da... no chyba, że jesteśmy w hotelu to nie ma już tak swobodnie

Gość kingsajzzz
wstaje różnie, między 11 a 14 zwykle, jem śniadanie a potem to zależy bo na razie nie pracuję albo sprzątam albo coś na necie robie, albo oglądam tv, albo jakieś zakupy, no zależy od potrzeby a potem koło 3 lub 4 rano zasypiam.

Gość gość
Wstaje o 5:20. I tak: w pon, śr, pt - jem z facetem śniadanie, pakuje laptopa, facet wychodzi, ja sie kapie, ok. 6:30 ide na autobus do pracy we wt i czw: wstaje o 5:20, jem z facetem sniadanie, kapie sie,facet wychodzi ok: 5:50, ja kapie sie, do 7 pije kawe i siedze na allegro, o 7ej ide po chleb, pracuje do 9, o 9 ide po mieso/ zakupy, do 10 robie obiad i dalej pracuje...

Gość gość
Aha, zapomnialam dodac, w weekendy wstaje o 6 , jem sniadanie, ok. 6:40 wychodze na autobus do szkoly

Gość gość
a gdzie o 5 rano biegasz? Na bieżni??

Gość gość
Wstaje o 5.35 pije herbatę, ubieram się i o 6.00 wychodzę pobiegać. Wracając kupuje świeże pieczywo, o 7.00 budzę dzieci i meza, biorę szybki prysznic, robię im i sobie śniadanie i odstawiam dzieci do szkoły.

Gość gość
Wstaje o 9, piję kawkę, nastawiam pranie, ogarniam mieszkanie, prasuję, jem, biorę prysznic i o 14:30 wychodzę do pracy :)

Gość gość
Studiuje 2 kierunki, jedno dziennie a drugie zaocznie (weekendowo). Prawie codziennie mam na 8 rano, z racji studiów w weekendy też. Jedyne wolne dni to święta i jak odwołają zajęcia. Budzę się o 6:30 gole się i biorę prysznic potem na uczelnie. Śniadanie jem na uczelni, zazwyczaj jakiś batonik, słodka bułka lub takie rogaliki 7days do tego kawa, zazwyczaj z automatu. Jeśli mam "okienka" w planie zajęć to jem na mieście zazwyczaj jakiś fast-food. Jak się zdarzy wolny dzień to nie nastawiam budzika, tylko śpię do oporu. Co do ćwiczeń to siłownia wieczorkiem.