Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można być takim debilem

Polecane posty

Gość gość

im dłużej żyję, tym bardziej nie pojmuję ludzkiej głupoty :o jakiś wieśniak wlazł dzisiaj w psie g***o i zamiast wytrzeć to w trawę jak normalny, kulturalny człowiek to rozniósł to g***o po całym parterze klatki i jeszcze wytarł o drzwi i próg. cała winda wali, bo też widocznie tam tarł tego buta... jak można być takim idiotą, żeby nie dbać o miejsce, w którym się żyje? to chyba dla nikogo nie jest przyjemne jak wychodzi z budynku i musi uskuteczniać skakanie przez przeszkody bez dopływu powietrza, ale chyba pewien procent ludzi mózgu używa jedynie parę minut dziennie :o a najlepszy ochroniarz, który tam podobno siedzi przez 12h - g***o obok niego, a ten nie zwrócił uwagi człowiekowi, który to zrobił, o sprzątaniu tym bardziej nie ma mowy, więc teraz facet siedzi, obok g***o mu śmierdzi, a ten zadowolony :o no wytłumaczcie mi to, bo ja nie wiem czy to jakaś ukryta kamera, czy ludzie naprawdę nie myślą i nie dbają o nic?

Gość gość
wstrzasajaca historia a teraz w y p i e r d a l a j

Gość gość
następny kulturalny, wstyd mi za ten kraj czasem :o🖐️

Gość gość
nie wspomnę o tym, że niektórzy ludzie potrafią wystawić śmiec**przed drzwi mieszkania i mają gdzieś, że cała klatka śmierdzi. no czasem to nie mam nawet siły na jakikolwiek grymas na twarzy, bo jestem już tak zmęczona głupotą, jaka mnie otacza. czy tylko ja mam takie przesilenie idiotów w budynku mieszkalnym, czy to norma wszędzie? :o