Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobas12346

polog pomocy

Polecane posty

Gość bobas12346

Hej dziewczyny . Wlasnie mam 6 tydzien pologu, w 5 tygodniu kochalismy sie z mezem , z prezerwatywa. Na poczatku pologu duzo krwawilam potem coraz mniej , i mialam kilka dni przerwy , juz miaalam jasno zolte odchody .. Noi teraz zaczelam tak od polowy tgodnia krwawic taka jasna krwia , wizyte mam dopiero na za tydzien .. Pomozcie mi czy to moze byc miesiaczka ? Karmie wylacznie pierrsia.. Boje sie , zaniepokoilo mnie krwawienie w tym czasie pologu , wyglada to jak okres nie raz wystepuja czarne skrzepy ale krwawie jasna krwia co to moze byc ??

Gość gość
Ja karmilam piersia 10 mc a okres dostalam w trzecim miesiacu, a polog trwal 8 tygodni, takze to ne zasada ze jak karmisz to nie bedzie miesiaczki, moja siostra karmila rok i nie miala @, ja karmilam i mialam od razu, kuzynki tore rodzily w podobnym czasie ez dostaly miesiaczke id razu po pologu

Gość gość
To może być miesiaczka ale tez oczyszczajaca się jeszcze macica. Po pologu i tak powinnas isc ma kontrolę do ginka. Ja byłam w 7 tyg i już bylo po owulacji tydzień później okres mimo karmienia wyłącznie piersią.

Gość Elewira27
Ja z pierwszym synem mialam 4 tyg pologu,2 tyg nic***** 2 tyg dostalam miesiaczki.Trwala normalnie 4 dni i po miesiacu juz mialam regularnie okres.Teraz mam 5 tydzien pologu w tym 2 tyg bylo czysto i od 3 dni znow sie cos oczyszcza.Mam podobnie jak ty teraz wiec bez paniki :D

Gość bobas12346
Dzieki dziewczyny! Troche sie uspokoilam :) teraz wybiore sie do gina .. Mam juz dosyc tych podpasek grr..

Gość bobas12346
Mam pytanie jezeli to krwawienie nie ustapi moge isc do ginekologa? Bede troche czula sie nie komfortowo ;(..