Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doo_wazy

Mam 26 lat pare słow o sobie Jestem samotny bo

Polecane posty

Gość doo_wazy

Bo jestem bardzo nie śmiały. Zawsze mnie paraliżował potworny strach przed zagadniem, poznaniem dziewczyny. Słuchałem farmazonów, nie należy się poddawać w końcu kogoś poznasz, słucham tego od lat!!. Były w moim życiu już trzy dziewczyny którymi interesowałem się okropnie, nie mogłem przez nie spać, pracować bo ciągle siedziały mi w głowie. NIE ZROBIŁEM NIC. Czy zemną jest coś nie tak? chyba jest bo według opini znajomych dziewczyn i nie znajomych facet jak jest zainteresowany do zagada. Ja się od tego schematu wyłamałem. A teraz poczułem wewnętrznie że w gruncie rzeczy ta samotność jest stanem, który mi odpowiada. Rzeczywiście to może być prawda, że samotność może okazać się dla mnie dobra?. Czy to takie raczej podświadome oszukiwanie się, i znieczulanie się z powodu zaistniałej sytuacji. A może po prostu taki jestem, bo przeznaczenie? los? uznał że tak będzie dla mnie lepiej? NIE ŻALĘ SIĘ stwierdzam fakty. Proszę o opinię.

Gość niuniusi
musisz sie ogarnąć i isc do przodu znajdz odwage i działaj tez nie jestem odwazna ale jakos dałam w zyciu rade,,powodzenia,, z tego co piszesz jestes bardzo uczuciowy,a takich facetów jest mało,ta która trafi na ciebie bedzie miała w zyciu dobrze,,bedzie kochana jak mało kto,,nie którym tegio brakuje w zwiazkach,,tak jak mi,jestem kochana ale nie odczuwam tego,,maż nie pokazuje tego na coedzien,,

Gość doo_wazy
Dziękuję za miłe słowa, ktoś coś dorzuci?