Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc000

Nie dostalam wizy do USA

Polecane posty

Gość gosc000

Witam! Dwa dni temu starałam się o wizę do USA w odwiedziny cioci, sióstr ciotecznych i w celu zaręczyn, na świeta bożego narodzenia ... nie dostałam! Miałam wizę od 2007r. do 2012r. byłam raz w USA na wakacjach rzez 2 msc, uczę się na studiach dziennych, moja cała rodzina jest w PL, ciocia ma obywatelstwo od 20 lat a siostry tam się urodziły... Dlaczego nie dostałam? Mój chłopak dzien wczesniej przede mną stawał po wizę i dostał na 10 lat gdzie jest na studiach zaocznych a cała rodzina jego w USA.. Czy startować jeszcze raz za pare dni? Cały czas płacze ,że nie dostałam... nawet nie wiem dlaczego

Gość gość
zdjęcie musi być bez burki inaczej się boją

Gość gość
albo musu mieć, cokolwiek

Gość gość
Brat kolegi też był tydzień temu i nie dostał. A chciał tylko drugiego brata na miesiąc odwiedzić. Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś ponownie można było się starać o wizę po roku czasu. I wydaje mi się, że po paru dniach niestety nie zmienią zdania i nie dadzą.

Gość gość
bo może pomyśleli, że z chłopakiem chcesz wyjechać na emigracje? Szczerze to dziwne, ja pierwszą wizę miałam na 2 lata a potem bez problemu dali mi na 10... Może się wygadałaś, że z chłopakiem lecisz?

Gość anabellla
a moze mi ktoś wytłumaczyć, jak bym chciala sobie polecieć tak o na wakacje to co musze zrobić? ja jestem zielona w tych sprawach. ile kosztuje wiza, co trzeba zlozyc itp, tak w skrócie. czy na takiej wizie mozna podjąc prace, czy tylk oturysta.

Gość gość
Rożne są powody, dla których odrzucają wnioski, zerknij tutaj, może znajdziesz coś: bissole.pl/wizy-do-usa

Gość gość
A Wietnamczycy z byłego Vietcongu jeżdżą do stanów bez wiz :P.

Gość gość
Jeśli nie skłamałaś we wniosku wizowym, to po prostu masz pecha. Konsulat musi dać określoną ilość odmów, gdyż od tego zależy zniesienie ruchu wizowego z USA. Tam pracuje wielu ludzi którzy by stracili pracę.