Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dupa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czesc, potrzebuje si臋 wygada膰. jestem na 2 roku studi贸w, brat teraz jest na 1 roku, uczymy si臋 w innych miastach. cale wakacje pracowalam (3 miesi膮ce) i wreszcie kupi艂am sobie laptopa, nie mialam wczesniej. Brat mia艂 teraz mu si臋 zepsu艂 i rodzice postanowili mu kupi膰. ja nigdy nie prosi艂am o to bo nie chcia艂am obci膮偶a膰 rodzic贸w i jako艣 sobie radzi艂am. cieszy艂am si臋 bardzo, pomimo tego ze przeznaczy艂am wi臋kszo艣膰 cz臋艣膰 kasy, a wakacji nie by艂o. ale przykro mi cholernie, bo kupuj膮 mu laptopa takiego jak ja. ja nie mialam wakacji, ani wczesniej laptopa. nie by艂o by problemu gdym czu艂a 偶e przez to odci膮偶y艂am rodzic贸w. ale wygl膮da na to 偶e na mnie zaoszcz臋dzili i na brata wydadz膮 :) przecie偶 mo偶na dobrego laptopa kupi膰 za 1800? boli mnie te偶 to 偶e te rzeczy dziej膮 si臋 w odst臋pie 1 miesi膮ca

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
napiszcie co艣 mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba tak juz mam 偶e wszyscy nie ignoruj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odpowiadaj膰 na jedyne pytanie kt贸re zada艂a艣 - tak, mo偶na laptopa kupi膰 za 1800 chocia偶 czy dobrego ? to ju偶 nie jestem taki pewien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w czym mamy c***om贸c?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedz czy niepotrzebnie sobie dobieram do g艂owy, czy nie ma w tym nic z艂ego 偶e brat mia艂 wakacje i kupuj膮 mu drugiego lapka, a ja pracowa艂am ci臋偶ko na mojego, jeszcze mama mi m贸wi艂a ca艂y czas 偶ebym na laptopa kas臋 wyda艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mama mo偶e propnowa膰 co chce i wydawa膰 swoje pieni膮dze jak chce. Niepotrzebnie dobierasz sobie do g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spa艣lak_
masz racje to niesprawiedliwe ale zamiast pisac na forum to moze rodzicom powiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak. tylko, nie wiem czy przesadzam. potrzebuj臋 zdania innej osoby. pr贸bowa艂am rozmawia膰 ale si臋 nie da. no trudno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ukasz21z
rano zjem jamnicznic臋 jusz to wiem a jak mi za艣piewa go艂omp to na obiad b臋dzie w sosie z parapetu tesz

Udost臋pnij ten post