Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiegi kosmetyczne Bielsko Biała Ustroń Wisła Szczyrk Żywiec

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mogłybyście polecić mi jakiś salon urody położony w regionie tych miejscowości? Jestem skłonna się pofatygować, ponieważ w przyszłym roku czeka mnie kilka istotnych okazji, chcę lepiej wyglądać.

Gość ZorzaGra
Może salon Bielenda?

Gość gość
FABRYKA URODY w Pisarzowicach, 13km od Bielska. www.fabryka-urody.org. Godny polecenia. Super ceny.

Gość megi be
Ja również korzystałam z tam z Oxybrazji i masażu. Byłam zadowolona. Ceny faktycznie bardzo przystępne.

Gość gość
Bielenda jest w Ustroniu, dobrze kojarzę? Na jakie zabiegi w ogóle można liczyć?

Gość gość
W Ustroniu chyba nie ma lepszego tego typu miejsca. Tam są najlepsze zabiegi w dobrych cenach i wykonywane przez profesjonalistów.

Gość 09876
Nigdy nie byłam jeszcze w salonie kosmetycznym... Co najwyżej u fryzjera. Jaki zabieg mogłybyście polecić? Przyda się coś na cerę...

Gość gość
Mezoterapia :)

Gość gość
Bardzo dużo zabiegów ma w ofercie Estelium. Dałam się namówić siorce na depilację laserem i nie żałuję. Dużym plusem jest to, że już nie będę musiała tracić czasu w łazience na zabawę z maszynką do golenia mojego męża ;P

Gość fersss
Jestem po zabiegu manicure w Estelium i to co widzę mi się podoba. Bardzo fajnie zrobione paznokcie, a już od dawna wymagały odnowienia płytki, dobrze że się w końcu wybrałam. Co do samego salonu to pełen profesjonalizm. Bez marnowania mojego czasu, czekania w kolejce itp. Sprawnie, rzetelnie. Dobrze, że obok jest parking do dyspozycji za darmo, też spore ułatwienie.