Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaCóreczki

Dodatki do sukienki

Polecane posty

Gość MamaCóreczki

Hej, jestem gościem na weselu, które odbędzie się w grudniu. Kupiłam sobie ciemnogranatową sukienkę z Mohito, z taką aplikacją ala kwiatową na dekolcie, która się zwęża i pionowo w dół sięga aż do pasa. Ładna, elegancka i uniwersalna, bo będę mieć też na inne okazje ważniejsze, a nie na raz. Problem polega w dodatkach. Nie wiem kompletnie, w jakie kolory pójść, żeby trochę wszystko rozjaśnić, ale nie rzucać się w oczy. Chciałam dodać do tego wszystko w kolorze beżowym - buty, jakąś bransoletkę i kolczyki, ale nigdzie nie mogę dostać takich butów, a boję się zamawiać przez internet, bo wszystkie pary jakie mam, mają różny rozmiar.... :) Myślałam o innych butkach-szpilkach z deichmanna, czarne ala sandałki i dodatki wtedy beżowe, bo o nie nie trudno albo jakieś z dodatkiem kryształków ala szafiry ... Poradźcie!!

Ja proponuje do sukienki zakupić koronkowy wachlarz. Nada uroku każdej sukience. Proszę sprawdzić na victoriacoburg.pl mają tam także buty ślubne więc może uda się coś dopasować. POzdrawiam

Gość gość
Do ciemnego granatu beż w ogóle nie pasuje,może pomyśleć o innym kolorze...

Gość gość
beż do granatu jest strasznie niewyrazisty. ja bym wybrała dodatki w czerwieni