Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrroline

czy bóle podbrzusza lub wrażenie uciskania dziecka na krocze może być powodem

Polecane posty

Gość karrroline

tego, że wczoraj zjadłam fasolkę? potworny ucisk na krocze, a kiedy siadam na sedes i uda mi się zrobić mała kupke brzuch troche luzuje. jestem w 39tc. i nie wiem czy to juz czas do szpitala czy to wzdęcia

Gość gość
Boze drogi...

Gość karrroline
?

Gość gość
poczekaj trochę, jak bóle czyli skurcze zrobią się regularne, to będzie oznaka zbliżającego się porodu - ale to dopiero początek akcji :) nie stresuj się, połóż, poobserwuj regularność tych bóli, jak przejdzie to znaczy, że to niestrawność po fasolce :)

Gość gość
To tylko napór dziecka które wstawia sie w kanal rodny i napiera. Jak sie zalagwiasz, go luzuje sie przejscie i moze schodzić nizej. Nie radze jesc teaz takich rzeczy bo trafisz na porodowke z potwornymi wzdrciami i będziesz baki sadzic zamiast przeć.

Gość karrroline
dzieki, za odzew:) czyli ten mocny ból krocza to mogą byc skurcze? troche jestem zdezorientowana własnie przez ta nieszczęsną fasolkę, bo nie wiem czy to od niej te bóle czy to własnie skurcze + wczoraj w nocy zauwazylam kapkę krwi tak jakby czop zacząl odpadac?

Gość gość
ok 9 miesiąca dziecko wstawiło się w kanał rodny i bolało mnie właśnie tak jak opisujesz. Przy staniu szczególnie, było parcie na podbrzusze, kości itp. Bolało mnie tak przez miesiąc.

Gość gość
Kochana z krwią jak coś było to jedź do szpitala może łożysko się odkleja. Jesteś w terminie może ta fasolka to zbieg okoliczności. Wiem że krew jak się pojawia to trzeba natychmiast jechać.

Gość gość
Jak boli dol brzucha to jedź do lekarza.