Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam,moj problem polega na tym ze od 10 dni spoznia mi sie okres, czasami mam nie regularne i spozniaja sie nawet dluzej ale bardzo rzadko. kochalam sie z chlopakiem w dni nieplodne stosunek przerywany od trgo czasu minelo 20 dni . Trzy dni po spodziewanym okresie dostalam takiego plamirnia jak przed okresem . jest do teraz dodam ze biore leki przeciw zakrzepowe. innych obiawow nie mam moge buc w ciazy ??

Gość gość
Nikt nie wie ? :(

Gość gość
zrób test ale najwyraźniej leki przeciw zakrzepowe mogly wpłynąć na spozniajacy sie okres ale też tego nie wyklucza stosunek przerywany jest zansa na ciążę plemniki utrzymyja sie od 4do5dni najlepiej zrob bete

Gość gość
Jakim cudem, ktoś na forum może wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie? Możesz ale nie musisz. Stosunek przerywany nie jest 100% metodą antykoncepcji, a przy nieregularnym okresie jaką masz pewność, że kochałaś się w dni niepłodne? Jednocześnie faktycznie, mogły to być dni niepłodne a okres po prostu Ci się spóźnia. Zrób test, idź do ginekologa ewentualnie do wróżki jeśli wolisz bo to akurat równie mądre by było jak pytanie obcych ludzi na forum.