Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulczesita

szukał dziwek

Polecane posty

Gość merlinda 28
gentelman dzieki to mile. dulczeasta to zmienia postac rzeczy. tlumaczylas mu, ze to cie upokarza? pytalas jak by sie czul gdybys ty wypisywala takie czulostki?

Gość dulczesita
nie wiem, myslalam, ze on jest dorosly i naprawde docenia nas, nasz zwiazek i mnie Mylilam sie, szkoda, ze to trwalo tyle, Moglam sobie probowac ukladac zycie z kims innym. K***a mac, jaki czlowiek naiwny i łatwowierny CHyba sie dzis opije :(

Gość dulczesita
merlidna oczywiscie, rozmow byly cale godziny Czasem krzyczalam, ale przewaznie spokojnie wykladalam co i jak czuje, jak to odbieram, ze mnie rani itd Wszystko rozumial, przytakiwal, pelen skruchy, zalamany, ze mnie tak skrzywdzil I co ? i K***A GOWNO

Gość merlinda 28
trzeba mu sie bylo zrewanzowac.

Gość merlinda 28
poznalby na wlasnej skorze jakie to przyjemne, gdy ,,druga polowka'' flirtuje na lewo i prawo. moze by sie wtedy obudzil!

Gość dulczesita
nie umiem :) głupi k***s z niego i tyle :/

Gość merlinda 28
to brak ci troche kobiecego sprytu. niemniej fajans ci sie trafil

Gość dulczesita
znaczy sie coś tam umiem, ale do pewnej granicy W zadnym flircie bym sie nie posunela do takich wiadomosci i smsow jak on i jego panny :/ Inna sprawa, ze mam paru kolegów ale to dobrzy kumple i z nimi takich głupot nei chce robic Zreszta po co mi faceet, z ktorym musze gierki odgrywac?

Gość merlinda 28
na to pytanie musisz sobie szczerze sama odpowiedziec. przemyslec wszystkie za i przeciw.

Gość gość
widzocznie autorko na nic lepszego sobie nie zasluzylas, jak tekiego gnoja. wszyscy jestescie siebie warci.

Purpurowaaa Łza- A twój mąż wie że byłaś prostytutką?

Gość dulczesita
czuje się oszukana, złamana, jakbym zmarnowała ostatnie 10 lat życia na debilnego frajera, Zastanawiam sie po co ten czlowiek byl ze mna tyle lat, kladł sie obok mnie, zyl ze mna A ja nigdy go nie oszukalam, jestem atrakcyjna, czesto mnie adorowano, ale jak cos bylo za powazne od razu mowilam - mam meza. Idiotka :)

Gość gość
Ja tez bylam prostytutka i tez mam prawo sie wypowiedziec. Nie jest prawda, ze chodzenie na d****i jest czyms normalnym. D****a, ktora sprzedaje swoje cialao robi to wylacznie dla pieniedzy, seks za pieniadze nie sprawia jej przyjemnosci czego nie mozna powiedziec o kliencie, ktory placac dziwce czerpie przyjemnosc ze stosunku czy jakiegokolwiek kontaktu z prostytutka. napewno facet po stosunku wymazuje z pamieci wszsytko co sie wydarzylo, ma bardzo zwierzece podejscie do kobiety...na szczescie nie wszyscy faceci sa tacy!!!!!!!!! Twoj facet jest cyniczny do szpiku kosc****ogon go bo moze byc tylko gorzej.

Gość merlinda 28
i tu sie mylisz! facec**przewaznie pamietaja lozkowe przygody! no chyba, ze codzien stukaja kogo innego

Gość gość
Purpurowa wyszła za mąż za swojegp klienta.

Gość gość
Dla purpurowej Lzy. Przestan prosze usprawiedliwiac facetow co chodza na d****i, bo i tak wiem , ze jesli nia bylas dla Ciebie klient to tylko frajer, przegraniec, ktory sam nie potrafi nawet poderwac kobiety. tak wiec nie udawaj, ze nie gardzisz takimi facetami.

Dziewczyny czy każdy nastolatek to brudny ćpun, każda 14-latka to galerianka w ciąży? Jedziecie sterotypami. Byłam prostytutką, taką z wyższej półki raczej damą do towarzystwa. Nie zawsze uprawiałam sex z klientami, czasmi obiady, kolacje, bankiety po jakchś galach. Sa różne prostytutki, bo są rożne potrzeby panów. Kozetka u psychologa kosztuje więcej niż usługa erotyczna więc czasmi Panowie przychodzili jak do psychologa. Jak byłam prostytutką miałam już magistra przed nazwiskiem i w trakcie prestiżowych podyplomowych MBI na prywatnej uczelni. Nie zauważyłam by praca prostytutki jakoś wpłynęła zasadniczo na moją psychę jak i na fizis. Nie zdiagnozowano u mnie żadnych chorób.Zawsze używałam prezerwatyw. Nie musicie się brzydzić rozmowy ze mną, ale macie do tego prawo, mamy demokrację i wolnośc wypowiedzi. Rozumiem, ze nie podoba się wam to co piszę. Nie jestem hipokrytką i nie umiem owijać g***a w srebrko ,zeby bylo piękniej. Zycie jest takie ,ze jak facet nie zaspokoi swoich potrzeb w domu- zaspokoi je gdzie indziej. Ja na szczescie nie mam takich dylematów, realizujemy z meżem jego fantazje jak i moje potrzeby. Mamy córeczkę, fantastyczne życie rodzinne jak i erotyczne a moj mąż jak chce duet to zapraszamy koleżankę. I to nie przeszkadza nam w zgodzie rano wypić espresso wychodząc do pracy. Pozdrawiam zaściankowość.

Gość merlinda 28
miedzy k*******m a zasciankowoscia jest jeszcze cos pomiedzy! d****a z wyzszej polki drozsza od kozetki u psychologa:D to ile kosztuje ta z nizszej 3 dychy?:P chyba k******o cie niczego nie nauczylo skoro wierzysz, ze zaspokajanie zachcianek to gwarancja wiernosci. szczegolnie d****arza:D

Gość gość
Raz masz corke, raz masz syna. Zrob sobie przadek w glowce.

Gość merlinda 28
oczywiscie tansza mialo byc:)

Gość merlinda 28
wielu rzeczy nie wiesz sadzac po twoich wypowiedziach:P

Gość gość
ja p*****le purpurowa juz na zawsze bedziesz d****ą ;/ zeby robic trójkąt i wmawiac ludziom ze to normalne?? ze kto tak nie robi tez z zascianka?? lecz sie suko , pewnie masz hiva lub kiłe. nie znam cie a juz sie ciebie brzydzze fuj

Gość gość
Psychika Purpurowej ucierpiała w czasie prostytucji, szczególnie zarazenie syfilisem zrujnowało ją emocjonalnie.

Dulczesita jestem w stanie zrozumieć Twoje podejście " woz albo przewóz"? Tak? Postaw na ostrzu noża wasze małżenstwo. Zobaczysz efekt. Nie mowię, ze on będzie dla Ciebie negatywny, bo tego nie wiem.

Gość gość
Jak d****a rozpoczyna taka prace, wie dobrze , ze to co robi jest czyms zlym, nieprzyjemnym, niemoralnym. Prostytutka moralnie nie upada na dno, bo jej wartosci sa takie same jak przed uprawianiem narzadu(tzn. taka , na ktora taka praca nie miala zadnego wplywu). Facet, ktory chodzi na prostytutki, jest dla niej frajerem i scierwem. tak wiec, zadaj sobie pytanko purpurowa Lzo, czy ta praca zostawila ci jakies pietno na psychice..bo wedlug mnie tak.

Purpurowaaa Łza-A ja cie szanuję bardziej od dupodajek. Dupodajka robiła to samo co ty, z tym że za friko. Tyś brała kasę, wiec w moich oczach jesteś bardziej szanowana, niż dupodajki. Zastanawia mnie tylko, czy twój mąż wie o twojej przeszłości i czy nie boisz się że jak córka dorośnie, to dowie się kim była jej mama.

Gość merlinda 28
ja tam szanuje wszystkich. zarowno d****i jaki i dupodajki. z tym, ze te co daja dla przyjemnosci uwazam za madrzejsze od prostytutek. czego zas nie lubie- farmazonow!

Gość dulczesita
purpurowa postawie na ostrzu ? nie :) ja juz zdecydowalam, nie chce go :) zasluguje na kogos lepszego :) on niech sobie bedzie z którąs z dziwek, to jego kategoria A ja jestem pare półek wyzej i tyle Wiec nic nie bede stawiac na ostrzu, bo to on juz wybral Tylko zapomnial mi powiedziec o tym, k****arz jeden