Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulczesita

szukał dziwek

Polecane posty

Gość gość
O, znowu histeryczki zapiszczały. Macie dobre zadatki na dewoty hehehehe

Gość gość
a ty kim jesteś, k***ą czy d****arzem?

Gość gość
A jak są oceniane prostytutki?

Gość gość
Ale mają ciśnienie, aż rynsztokowego słownictwa muszą używać. Kretynki :D

Gość gośćnr1
a jakie to ma dla nich znaczenie? prostytutki muszą być silne i miec gdzieś co inni o nich sądzą inaczej nie dadzą sobie rady ja też mam gdzieś co inni o mnie sądzą ale prostytutką bym nie mogła być - bo wazne jest dla mnie co ja sama sądze o sobie. A ja nie chce być prostytutką i moje poczucie własnej wartości ucierpiałoby bardzo gdybym nią była.

Gość gość
a chciałbyś(chciała) mieć matkę, córkę, siostrę, żonę prostytutkę, skoro zadajesz takie pytania?

Gość gość
Nie mam nic przeciw prostytutkom, dlatego pytam jak są oceniane. Z moich doświadczeń wynika, że prostytutka to wbrew pozorom bardzo dobry materiał na żonę. Zdziwione? To ruszcie trochę głowami i pomyślcie dlaczego. Nie mam tu na myśli doświadczeń seksualnych.

Gość gośćnr1
to zalezy dla kogo najlepszy. Dla jednych najlepszy dla innych najgorszy jeszcze innym to obojętne i każdy ma swoje za i przeciw. Na pewno taka wie co lubią mężczyźni w seksie i będzie wyrozumiała dla faceta (jak purpurowa chociażby dla swojego) ale są faceci dla ktorych najwazniejsze by kobieta była "czysta" "niewinna" i chcą sami ją seksu nauczyć. A najwięcej osób po prostu sie w kimś zakochuje i chce z nim być niezależnie od przeszłości seksualnej tej osoby i tyle.

Gość gość
by kobieta była "czysta" "niewinna" i chcą sami ją seksu nauczyć. - hehe taka czysta i niewinna to chyba musiałaby byc jakaś 11-latka w dzisiejszych czasach.

Gość gośćnr1
bez przesady,aż tak źle nie jest ;) nawet tu na kafe jest tyle tematów "dziewica po 30"

Gość gość
Jakbym byla dziewicá do 30-stki,to chyba juz bym sié bala nawet zaczynac...