Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BITWA O DOM KTO WYGRA WASZYM ZDANIEM

Polecane posty

Gość gość

ja mysle,ze Ewa i Kamil ze wzgledu na swoja historię zyciowa, a bylam za Kuczwarą i jego corkami

Gość gość
Ja tak bym chciała. Miałam nadzieję, ze ci Brishnaj... odpadną. Wojtek odpadł nie słusznie. Jak można powiedzieć, ze to mieszkanie nie jest urządzone dla jego rodziny.

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
zgadzam sie, zrobil tak, by oni sie w nim dobrze czuli a nie Rozenkowa szkoda mi go, bo tez bylam za nimi a mysle,ze wlasnie ci z DD wygraja, a niech maja:)

Szczerze ? To nie wiem. Ogólnie uważam że większość decyzji "kto odpadnie" było błędem....Ale cóż , zazwyczaj takie programy są "ustawione".

Gość gość
no nawet jak ustawione to pytam jakie jest Wasze zdanie:)

Gość gość
Wojtek zrobił ładne mieszkanie. Schludnie i z gustem. Ale jak zwykle musiało im coś przeszkadzać, np. Paryż w ramkach To teraz apel do wszystkich nie kupujcie obrazu z wieżą bo tak mówi Perfekcyjna pani domu. Kibicuję Ewie i Kamilowi.

Gość gość
Magda i Paweł, bo Ewa i Kamil byloby za oczywiste:)

Gość gość
Kamil i Ewa mam nadzieję wygrają. Tych Bish..cośtam nie biorę w ogóle pod uwagę, a Paweł i Magda mają ładne mieszkanie, tylko takie to hmm np kuchnia jest meega, ale już sypialnia strasznie mi się nie podoba - taka ciężka i przytłaczająca. A w mieszkaniu Ewy i Kamila jest ładnie i widać, że się tak się cieszyli przy urządzaniu tego mieszkania i to jest ich wymarzone. Każdy szczegół jest taki "ich". Trzymam kciuki właśnie za nich :)

Gość gość
Paweł jest ok, ale ta Magda to taka zarozumiała. Widać, ze za wszelką cenę chcą wygrać.

Gość mamaaaaaaaaaaa32
jesli chodzi o wystroj to mi najbardziej podoba sie mieszkanie u Ewy i Kamila, jest w moim kilmacie, jesli chodzi o pomysł(poza balkonem:D) i dobor kolorow u Magdy i Pawla kuchnia mi sie bardzo podoba i salon, sypialnia - masakra u Bisharianow pokoj dzieci majbardziej .......... jesli chodzi o moja sympatie do nich to chyba jestem za Ewa i Kamilem

Gość gość
szkoda,ze Kuczwara odpadl, bo chcialam,zeby on wygrał

Gość gość
ja byłam za Wojtkiem z corkami .......niesprawiedliwe sam fakt kuchni super a stwierdzenie \ze standartowa bezsensu przynajmniej kuchnia funkcjonalna i ładna ..a Bish...... to wogole zlew zle , wyspa mała i niebezpieczna z ta płyta grzewcza i jeszcze dzieci w domu to tym bardziej ale mysle ,ze tu chodziło o ta dume jurorow ..bo wkoncu oni zdecydowali ze wojtek odpadł a ze Eliza im odstapiłą to nie wazne ...ale chcileli to ich uwalili 2 raz zeby pokazac kto tu rzadzi .....takie jest moje odczucie .....

Gość gość
mysle,ze cos w tym jest, co napisalas "gosciu" wyzej szkoda, Ryjki mu oddali klucze bo liczyli,ze dojdzie do finalu, a tak...sami tez starcili szanse a mieli spore moim zdaniem, fajni ludzie z nich

Gość 12324324535436
ale ja nie rozumiem czegos bo Gor ma swoj dom wiec jakim cudem doszedł do finału, to chyba program dla tych, ktorzy nie maja SWOJEGO mieszkania, trochę to niesprawiedliwe a wyrzucili Kuczwarę, ktory z 2 corkami wynajmuje kawalerkę, maja 1 pokoj na 3 osoby!!!

Gość o ile to nie jest juz wiadome
kto ma wygrac i glosowaniw smsowe mialoby byc uczciwe, ludzi rusza historia E wy i Kamila, wiec oni ale nie zdziwie sie jak to bedzie Magda i Pawel

Gość gość
wygraja pewnie ci z domu dziecka, a ja bylam za Wojtkiem, no szkoda

Gość gość
a wiecie może kto wygrał pierwszą edycję? nie oglądam na co dzień a w necie nie mogę nigdzie znaleźć, może ten ojciec z córką? A co do tego, że Ci z własnym domem nie powinni dojść do finału - oni w ogóle nie powinni się dostać do tego programu! Przecież mają dom, nawet wyszykowany do tego stopnia, że mozna tam mieszkać, w dodatku samodzielnie, bez teściów, rodziców itp. To niesprawiedliwe wobec tych ludzi, którzy nie mają nic bo nawet kredytu nie mogą dostać.

Gość gość
wtedy tez byla ściema, wygral ojciec z corką ktory to mieszkanie wynajmuje a nadal mieszka w ŁODZI

Gość ojaprdl
to jest ustawione jak wiekszosc progarmow tvn wiec... stawiam na Boguszewskich

Gość gość
Ja tam jestem za Ewą i Kamilem.A odwrotnie od niektórych nie lubiłam tego Wojtka i chciałam żeby odpadł.Wysłałam kilka smsów na tą parę.

Gość gość
wygra Ewa i Kamil moim zdaniem, ale osobiscie nie darze jakas wieksza sympatia zadna z tych rodzin Magda mnie wkurza,zarozumiala Pawel jest ok Ewka taka maruda, Kamil pantoflarz Gor i Anna - hm..chyba najlepiej ich oceniam wiec bylabym za nimi, ale to prawda,ze oni maja swoj dom

Gość gość
najladniejsze mieszkanie ma Ewa i Kamil a kto wygra...pewnie tez oni

Gość gość
nikt z nich nie zasluguje na to mieszkanie

Gość gość
no za pewne Ewa i Kamil i szkoda wielka .

Gość gość
Anna i Gor nie powinni wygrac, bo oni maja wielki dom, tylko musza go wyremonotwac. A pozostali albo klitki albo .... ja jestem za tymi z DD. Małżeństwo tez ma fajna piwniczkę, ale ta laska mnie cos wkurza, taka pyszna łazi i co chwile podlglada innych pomysly.

Gość gość
patrzy z ciekawosci, ale robia cos zupelnie innego, maja inny gust niz reszta

Gość gość
i co z tego,ze maja dom, to beda mieli 2 domy mieszkanie beda wynajmowac i kaska bedzie wplywac na urzadzenie domu

Gość gość
szkoda, ze wywalili Wojtka, bo moim zdaniem bardzo nieslusznie. Co z tego, ze mieli mieszkanie dla kazdego, ale bylo bardzo ladne, funkcjonalne i Wojtek wszystko sam robi. Poza tym oni potrzebowali tego mieszkania. Powinna odpasc rodzina Gora, oni maja gorsze mieszkanie, mniej funkcjonalnie, brzydsze. Z tych, co pozostali, to chcialabym, zeby Ewa i Kamil wygrali, bo naprawdę zasługują na to mieszkanie,

Gość gość
to jedna wiela sciema, na ogolym jest temat dotyczacy BOD, poczytajcie sobie