Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swyft

Nigdy nie zrozumiem gwałcicieli

Polecane posty

Gość Swyft

Zawsze podjęcie inicjatywy kojarzyło mi się z pewną subtelnością, miłą atmosferą, spokojem. Jakim trzeba być zjebem, aby rzucić się na kobietę z pięściami i na niej wymusić stosunek. Słowem: Tacy osobnicy muszą być mocno upośledzeni w ogólnych relacjach międzyludzkich...

Gość gość
Tym bardziej, że wiele jest takich co to aż piszczą żeby ktoś im otwory przeczyścił :)

Gość gość
Tu chodzi o emocje. Tak samo jakbyś jechał 200 na godzinę po mieście

Gość gość
g****iciel to samiec alfa: silny, dominujący na kobiecie, prawdziwie zdobywający kobietę. Wiele kobiet pragnie być zgwałconą i sądząc po tym jak dziś niektóre kobiety się ubierają to wiedzą doskonale co robić by to osiągnąć.

G****iciel to odpad. Samiec alfa, to przywódca po prostu. W dzisiejszych czasach to dyrektor banku, właściciel przedsiębiorstwa, albo lider ugrupowania politycznego. Do tego liczy się osobowość. Po mojemu Hitler był typowym samcem alfa...

Gość gość
Dyrektor banku to samiec alfa :-D :-D przecież to w większości c***y. Gdyby nie kasa to nawet nie zobaczyli by c**ki

Taaa? A ilu znasz dyrektrów banku. "Samiec Alfa, Samica Alfa", to terminy wyprowadzone z zoologii i oznaczają po prostu przywódcę. Nikt nie jest samcem alfa nie jest dożywotnio (u szympansów na przykład, zawsze osobnik musi się nastarać o przywództwo i zostaje zdetronizowany po jakimś czasie, to samo u wilków). Słowem samcem alfa jest ten, kto ma przywództwo i geny ułatwiające raczenie sobie w trudnych warunkach... A dzisiaj u ludzi władza to kasa i wpływy. Dobre geny to inteligencja... Doczytaj matołku, zanim zaczniesz terminami rzucać...

Gość gość
Mądry z Ciebie człowiek Swyft.

Gość gość
Noooo, cholernie odkrywcze...

Gość gość
ale zg*****ć byś nie dał rady, nie miałbyś siły, żeby babę przytrzymać.

Gość gość
"Nigdy nie zrozumiem g****icieli " Ja w ogóle nie czaje ekonomii a jest ważna przecież .

Gość sam sobie dałem bana
Jak nie rozumiesz g****icieli to kobiet też nie bo niejedna o tym skrycie marzy.

u zwierząt samiec alfa to ten co właśnie nie musi g*****ć;) jeśli dany tygrysek nie z******ł a widzi niechętną kocicę to ją g****i a jak to jest z ludzkim popędem - i don't care;)

Gość gość
ja fizyki, a jest chyba ważniejsza, niż ekonomia