Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginorossi

oglądałam właśnie NASZ NOWY DOM z Moniką i Agnieszką

Polecane posty

Gość ginorossi

no w szoku jestem rozumiem- biedna, choroba.. ale żeby mieć taki syf? Córka, dziewucha lat 19 i nie może posprzatać? ciuchy w zwałach, zacieki z brudu, na meblościance pełno różnych rzeczy, za szafa nawciskane worki.. można żyć biednie ale czysto, Ciekawe czy będa potrafiły uszanować to co dostały teraz

Gość gość
na to samo zwróciłam uwagę ...masakra jakie syfiary, wiedzialy ze TV ma przyjechac to mogły troche ogarnąc :S

Gość gość
one specjalnie zostawiły taki syf zeby im mieszkanie predzej wyremontowali.

wiadomo, że nic by nie zrobiły z grzybem czy zaciekami, bo o to chodzi by było widoczne gdy rozstrzygają się losy czy remontować czy nie :) ale taki syf?! porażka

Gość gośćiwona ze Szczecina
rozumiem biednie ale może być czysto a tu syf,kurwa straszny,bałagan,brudasy oby dwie i tyle

Gość gość
Agnieszka w nowym domu mieszka juz sama. Jej mama niestety zmarła po dlugiej chorobie:-(

Gość gość
jak nie wiecie to nie gadajcie,bo oni specjalnie karzą nie sprzątać żeby wszystko wyglądało naturalnie,pisze to osoba która pracuje przy tego typu produkcjach

Gość juliamirosz
A wy jesteście świnie ta kobieta nie żyje zmarła 23 grudnia 2013 r na nowotwor.

Gość juliamirosz
A wy jesteście świnie ta kobieta nie żyje zmarła 23 grudnia 2013 r na nowotwor.

Gość ŻanO
Widzę, że to forum dla perfekcyjnych Pań domu... Chodziłam do podstawówki z Moniką... Była rok starsza... czy dwa... ja chodziłam do klasy z jej bratem Radkiem... Kiedy ją zobaczyłam w telewizji... byłam w szoku... popłakałam się... Wyglądała strasznie... Miałam takie myśli, że człowiek narzeka... ma kompleksy... a tak naprawdę powinien Bogu dziękować... Pamiętam ją ze szkoły... wierzcie mi... miała przechlapane... pamiętam, że była wyśmiewana... podczas gdy Radek był lubiany. Miał zajęczą wargę ( dzieci są okrutne!) a jednak nikt nie śmiał się z tego. A z Moniki tak... Proszę Was... nie piszcie o niej takich bzdur... nie wiecie jak wyglądało życie tej osoby... Gdy rzuca was facet, odchodzi mąż... nie macie ochoty wstawać z wyra... a może latacie ze szmatka po domu w najlepszej kiecce???? Miałam nadzieję, że po programie odmieni się troszkę jej życie... dobrze, że córka ma start... Jest mi bardzo przykro... przeczytałam, że zmarła............