Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci są

Polecane posty

Gość gość

takimi kłamliwymi świniami...mówią,ze kochają a robią w konia. chyba im to sprawia radość

Gość gość
Nie wszyscy :P trafiłaś wybrakowany model

Gość gość
ci co nie kłamią to mają inne wady

Gość gość
gość ci co nie kłamią to mają inne wady x wolałabym kłamliwą świnię niż prawiczka a jak wy

Gość gość
a dlaczego oni nie mogą być normalni? ja swojego nigdy nie oszukałam,byłam i jestem mu wierna w 100 % i nigdy bym mu nie zrobiła świństwa ani nie skrzywdziła, a obawiam się, że on po prostu ma mnie za idiotkę i leci sobie w kulki, chociaz na początku nigdy bym go o to nie podejrzewała

Gość gość
no i to błąd. Ja wiem, że faceta stać na absolutnie wszystko i nie mam złudzeń. Dzięki temu nie przeżywam takich łzawych historii jak wy.

Gość gość
najwazniejsze to zebys ty nigdy nie znizyla sie do jego poziomu. jak on zachowuje sie jak swinia to jego sprawa. pokaz mu, ze ty go przewyzszasz, nie jestes taka jak on. niech zna swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
no tak, ale podobno jesli się nie ufa to nie dobrze, a jak się zaufa to k******a jeszcze gorzej się na tym wyjdzie. mój facet jest jedyną osobą której naprawdę zaufałam i się otworzyłam przed nim, a on mnie tak traktuje, po prostu przykre to...:(

Gość gość
22.11.13 a co robisz kiedy okaze sie swinia?

Gość gość
Nic nie robię. Nie jestem po prostu zdziwiona, zaskoczona, zdruzgotana, itd. Bo zawsze wiem, że to się może zdarzyć.

Gość gość
jak by cie zdradzil np, to zostala bys z nim?

Gość gość
lecicie na drani a później pretensje do wszystkich tak jak w temacie gdzie laska chce nałożyć karę pieniężną za bycie prawiczkiem za to, że gościu, którego wybrała zrobił jej dziecko poszedł w długą.

Gość gość
Nie wiem, co bym zrobiła, gdyby facet mnie zdradził. Dopóki nie znajdę się w tej sytuacji, nie jestem w stanie przewidzieć - jak każdy.

Gość gość
na drani? ja jak mojego poznałam to od początku wydawał mi się ułożony,mądry, bardzo miły, dbał o mnie, a teraz chyba mnie oszukuje...