Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TROCHE_TO_TROCHE_TAMTO

pytanie o facetów

Polecane posty

po peweniej przygodzie z jednym facetem zaczęłam czytać różne takie książkli o tym jak zachowują sę faceci, jak z nimi rozmawiać itd. Mam takie pytanie w zwiazku z tym czy rzeczywiśćie jak facetowi zależy i podoba mu sie dziewczyna to zawsze znajdzie dla niej czas, zadzwoni, napisze, będzie się starał? oczywiście wiem, że ze strony dziewczyny też musi być znak ze ona tego chce ale wlsnie interesuje mnie czy to zawsze sioe sprawdza, ze bedzie probowal sie skontaktowac z dziewczyna?

Gość gość
Często tak jest ale bywa i tak że jak facet nie śmiały to nic nie zrobi....

hmm no to jak rozpoznać to czy ma cie w d***e czy jednak jest niesmialy?

Gość Dora09
Na ogol starają się,gdy im naprawdę zależy a do tego zauwazylam, ze sa wtedy bardzo pomysłowi :) Jeśli będą unikac, wymijająco odpowiadać to znak, ze nie sa zainteresowani.

czyli jednak nie warto im ułatwiać, pisać, proponować spotkań bo gdy będzie chcial spotkań to coś wymysli? nawet ten nieśmiały? hmm niby to od kobiety zalezy z kim sie spotyka ale jednak wychodzi na to, ze nie do konca...

Gość gość
Nie można odpowiedzieć jednoznacznie, są różne typy osób, wcale nie musi to oznaczać że ma Cie gdzieś. Ale mimo wszystko jest to bardzo możliwe.

Gość gość
Jest tyle zachowań na świecie ilu jest ludzi, nie ma co uogólniać. Na pewno wielu facetów jak widzi, że tylko on musi wykazywać inicjatywę a królewna tylko czeka na gotowe, to sobie woli dać spokój.

no to zrozumiale, mysle ze tez jest to szacunek do drugiej osoby, nie mozna zachowywac sie jak pepek swiata i mysle ze facetowi nalezy sie ta informacja, ze jestesmy zainetersowane ale wlasnie na ile mamy to okazywac aby nie wyszlo ze sie narzucamy a on nie chce sie spotkac...

Gość gość
A mi jak by dziewczyna nie odpisala na 3 wiadomosci to bym jqa olal lub jak by niebyla zainteresowana

Gość gość
Śmieszne jest to ciągle powtarzane na tym forum "narzucanie się", za które laski uważają już zadzwonienie do chłopaka albo sms. Co to za narzucanie się niby? To raczej wygląda jak tanie tłumaczenie dziewczyn, które nie potrafią nic z siebie dać, tylko jak zwykle czekają na gotowe. Słabe...

a jak facet nie odpisał na wiadomość, po 3 dniach napisał, ze teskni a potem siedział na portalu randkowyma potem 3 dni ciszy??

właśnie wychodząc z założenia ze facet tez chce wiedziec ze mi podoba, ze chce spedzac czas, staram sie pisac pierwsza, potrafie zaproponowac spotkanie ale właśnie... czy rzeczywiscie to ze dziewczyna proponuje spotkanie to jest jego neismialosc czy to, ze mu nie zalezy tak bardzo i w sumie mysli, ze ewentualnie moze tak spedzic popoludnie a tak naprawde to jesli nie musi sie starac to dziewczyna nie wydaje mu s ie atrakcyjna. a narzucanie sie moze byc w dwie strony, faceci tez potrafia sie narzucac i nie rozumieja delikatnych sugestii ze sie nie ma czasu itd.