Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZakrecOnaNiteczka

Prezenty

Polecane posty

Hej hej. ;) Jak już wiadomo, zbliżają się święta i jak zawsze jest problemy bo nie wiemy co kupic komuś pod choinkę .. Więc chciałabym abyście mi doradzili co mogę kupić chłopakowi na gwiazdkę? PS.Oszczędźcie sobie głupich komentarzy ;)

Gość gość
Bez zlosliwosci ale nie kumam takich problemow. Jestes z chlopakiem i nie wiesz co mu kupic? Przeciez masz caly rok ABY SLUCHAC o czym mowi, czym sie interesuje, co mu sie podoba itd. / Ludzie chyba niepotrafia sluchac a potem "O zgrozo! Nie mam pomyslu" no ludzie!

Akurat czym się interesuje to wiem, po za tym on nigdy niczego nie potrzebuje, bo wszystko ma ! Ale kupić coś trzeba, bo raz jest to przyjemność, a dwa ja od Niego coś dostanę więc jemu też coś powinnam kupić

Gość gość
daj mu c**kę przewiązaną kokardą

Gość gość
Z materialnego punktu widzenia tylko bilonerzy maja wszystko. Jezeli wiesz czym sie interesuje to zwsze cos do tych zainteresowan mozna dokupic. Ewentualnie: woda kolonska zegarek (wygrawerowany z jakas tam notka) Nosi kolczyka? Kup mu inny lanuszek-jezeli nosi, dokup do niego medallion z jego znakiem zodiaku I z tylu wygraweruj jakies tam powidzonko lubi czapki? Nosi? Kup jakas ciekawa/orginalna fikusne gatki (dla pikanterii jezeli wspolzyjecie juz) Zgraj mu wasze ulubione piosenki na CD jakis niedrogi grat-jezeli lubi antyki stara ksiazke-jezeli takie kolekcjonuje model samochodu -jezeli kolekcjonuje stacjonarny telefon-dzisiaj malo kto takie posiada obraz do jego mieszkania/pokoju narzedzia pneumatyczne-jezeli uzywa ciekawy zegar na sciane no kuzwa...mnie tam pmyslow nigdy nie brakuje :-)