Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś mama miała takie cudo

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, mam dwoje małych dzieci i czasem brakuje mi rąk, zresztą wiecie jak to jest, co ja tu będę opisywać. Czy któraś mama ma/miała tego typu chusty? 1. Chusta typu kieszonka pouch. 2. Chusta podobna do poucha ale z usztywnieniem i ściąganymi przez troczki burtami. Niestety nie mogę wkleić linków bo mi wyskakuje, że to spam, stąd taki prosty opis, ale znawczynie tematu będą wiedziały o co chodzi. Wiem, że sporo osób zachwala te wiązane, ale obawiam się że nie będę miała czasu aby bawić się w wiązanie 5-ciu metrów materiałów. Będę wdzięczna za opinie :)

Gość gość
dołączam się do pytania, bo też myślę o kupieniu chusty :)

Gość gość
Pouch nie prawdzil sie ani przy jedym ani drugim dziecku, zadne nie chcialo w nim byc, wydawalo sie, ze jest im niewygodnie. Dodatkowo strasznie sie majtalo, balam sie schylic, zdecydowanie lepsze jest tradycyjne nosidelko i chusta wiazana.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Chustka tkana lub chusta elastyczna na początek a później nosidlo egronomiczne.

Gość gość
Ja mam ale tkaną wiązaną 5 m

ja mam w domu 1.chuste kieszonke 2.mei tai 3. manduce I najbardziej nam sluzy kiesoznka, jest niezastapiona. Jak syn ( 3, 5 miesiaca ) robi sie senny pakuje go do kieszonki i zazwyczaj ladnie usypia. Mozna w niej robic wszytsko, rece wolne. Mei tai jest tez fajna , ale troche za duzo wiązania , wisza te szelki i troche przeszkadzaja.Poza tym dziecko w pozycji pionowej jest ciagle Manduka jest super, ale moje dziecko na razie jej nie lubi.Na spacerach uzywalam i zasypial b.szybko, ale musze byc w ruchu ciagle, zeby syn sie nie wiercil.Najwyrazniej jest mu niewygodnie. Takze ja, jak najbardziej polecam kieszonke. Ale wydaje mi sie, ze wszytsko zależy od dziecka

Gość gość
Tu autorka. Mój synek jest spokojny, śpi sam w łóżeczku, nie muszę go usypiać na rękach, ale w ciągu dnia już nie bardzo chce sam leżeć, ma 4 m-ce i chce już podziwiać świat z wysoka. A mam też dwulatka więc brakuje mi czasem rąk. Czy w kieszonce można też nosić w pionie czy tylko kołyska? Czy może lepsze nosidełko?