Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam sobie dałem bana

Chciałbym mieć niewolnicę

Polecane posty

Mam taką fantazję że widzę na przystanku atrakcyjną kobietę, nikogo nie ma więc podchodzę, biorę ją na ręce i mówię że będzie tylko moja i pakuję ją do swojego samochodu. :classic_cool: Jak zacznie krzyczeć albo panikować to mówię żeby się zamknęła. Przywożę do domu gdzie dochodzi do namiętnego seksu po którym robię z niej totalną niewolnicę, dbam o nią a jej się to podoba.

Gość gość
:) cute

Tak zrobię, przysięgam że tak zrobię jednej kobiecie.

Gość gość
tylko skąd będziesz wiedział, że ona tego chce? skoro będzie krzyczała? ja np. bym nie chciała. lepiej sobie odupuść, bo zostaniesz ze zmiażdżonymi jądrami w ręku.

Gość gość
PSYCHICZNY JESTES

Myślisz że jak by krzyczała to ewidentnie znaczy że nie chce? A może podświadomie by chciała?

Gość gość
jesteś psychoanalitykiem? może będziesz jeszcze potrzebował tych jąder? ja bym się darła w niebogłosy i Cię skopała nie żartuję zaatakował mnie kiedyś taki jeden waliłam gdzie popadnie, miałam parasol ze szpikulcem i s**********m waliłam w coś miękkiego.... darł się za mną k****, szmato.... ale cóż, ja codziennie uprawiam jogging, więc przewróciłam go na koniec i s**********m do domu

Jak się będzie drzeć to trudno ale myślę że będzie protestowała na niby. Biedna nie wie że czeka ją takie przeżycie, podejdzie do niej fajny facet weźmie na ręce a ona nie będzie wiedziała co się dzieje. :D W razie czego co, oskarży mnie że ją na siłę podwiozłem z pracy?? :D

Gość gość
ja bym C**p************a. nawet jakbyś wyglądał jak mój ideał. nie każda dziewczyna jest durną suką. planuje Ci włożyć metalowe slipy

Pozna że nie jestem zbokiem i zgwałcę ją tylko za przyzwoleniem. :classic_cool:

Gość Grrrrrrr

Jeeee chcialabym tak hahaha

Gość donosiciel

zgłosiłem cie na policje psycholu

Gość brum

może go policja wczesniej złapie, za parkowanie na przystanku autobusowym i sam będzie niewolnikiem.Jak za przyzwoleniem wypnie zadek na posterunku, to posterunkowy o niego zadba.