Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totaniesmiala

KOLEGA Z UCZELNI

Polecane posty

Gość totaniesmiala

Witam wszystkich! :D To jest moj pierwszy post internetowy na tego typu forum. Mam kompletny metlik w glowie w zwiazku z kolega z uczelni... Juz wyjasniam ;D Na jednym kierunku, roku i grupie jest jeden chlopak. Nazwijmy go PAN X. Nie powiem, bardzo mi sie podoba :) Jednak nie jestem typem "bujajacej w oblokach" postrzelonej nastolatki i nigdy nie robie sobie zludnych nadziei- raczej przesadzam w druga strone i jestem pewna, ze kazdy sygnal jest moja nadinterpretacja. Zaczynam cała historie :D Na uczelni czesto PAN X sie na mnie patrzy, ostatnio na zajeciach byl zwrocony specjalnie do mnie z drugiego konca sali, kiedy cos powiedzialam to sie usmiechal, a kiedy kolega siedzacy obok mnie zmienil pozycje na taka, w ktorej PAN X nie mogl mnie obserwowac- ten od razu sie odwrocil w strone wykladowcy! Stad wywnioskowalam, ze byl zwrocony do mnie... Rozmawialismy dwa razy na facebooku. Za pierwszym razem na temat integracji napisalam ja (bo bylam wspolorganizatorka) i fajnie nam sie razem gadalo, a za drugim razem napisal on, pytal o cos zwiazanego z uczelnia, ale pogadalismy tez tak ogolnie i znow mi sie fajnie z nim rozmawialo. Na nastepny dzien napisal do mnie jego przyjaciel (ma dziewczyne, wiec na pewno nie zeby mnie poderwac, czy cos w tym rodzaju :D). Tez pytal o sprawe zwiazana z uczelnia. Dodam, ze PAN X wraz z przyjacielem czesto sie na mnie patrza, kiedy stoje w grupie dziewczyn i mowia nam "czesc" to jest wzrok na mnie prowadzony, a ostatnio kiedy stalam sama i oboje sie przywitali, to PAN X (takie odnioslam wrazenie) troszke sie speszyl zdenerwowal... mam tutaj na mysli spojrzenie przez sekunde na mnie, powiedzenie czesc, po czym wzrok w podloge i podrapanie sie po wlosach/szyi ;p i tutaj rodzi sie moje pytanie: czy skoro ostatnio to on do mnie napisal, to czy ja moge teraz to zrobic, tez zaczynajac rozmowe o czyms, co dotyczy studiow? czy to będzie narzucanie sie? Dodam, ze z wygladu przypomina podrywaczaj, jednak na uczelni nie rozmawia z zadna dziewczyna, jedynie z jedna znajoma, a to dlatego, ze PAN X koleguje sie z jej chlopakiem ;) Mam wrazenie, ze jest niesmialy... tylko tez nie chce go spłoszyć. A moze pierwszy raz w zyciu mam jednak urojenia? oO Dziękuję za każdą odpowiedź! ;D (dodam jeszcze, ze ja mam 19, a on 20 lat)

Gość gość
chyba nie masz urojeń;) A macie ten filmik z czerwoną sukienką? Podobno ona ma, a chciałaby go nie miec. Zrobisz to dla niej:)? dzieki*:;D

Gość gość
*miec sorki