Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totaniesmiala

CHŁOPAK ZE STUDIOW

Polecane posty

Gość totaniesmiala

Witam wszystkich! :D To jest moj pierwszy post internetowy na tego typu forum. Mam kompletny metlik w glowie w zwiazku z kolega z uczelni... Juz wyjasniam ;D Na jednym kierunku, roku i grupie jest jeden chlopak. Nazwijmy go PAN X. Nie powiem, bardzo mi sie podoba :) Jednak nie jestem typem "bujajacej w oblokach" postrzelonej nastolatki i nigdy nie robie sobie zludnych nadziei- raczej przesadzam w druga strone i jestem pewna, ze kazdy sygnal jest moja nadinterpretacja. Zaczynam cała historie :D Na uczelni czesto PAN X sie na mnie patrzy, ostatnio na zajeciach byl zwrocony specjalnie do mnie z drugiego konca sali, kiedy cos powiedzialam to sie usmiechal, a kiedy kolega siedzacy obok mnie zmienil pozycje na taka, w ktorej PAN X nie mogl mnie obserwowac- ten od razu sie odwrocil w strone wykladowcy! Stad wywnioskowalam, ze byl zwrocony do mnie... Rozmawialismy dwa razy na facebooku. Za pierwszym razem na temat integracji napisalam ja (bo bylam wspolorganizatorka) i fajnie nam sie razem gadalo, a za drugim razem napisal on, pytal o cos zwiazanego z uczelnia, ale pogadalismy tez tak ogolnie i znow mi sie fajnie z nim rozmawialo. Na nastepny dzien napisal do mnie jego przyjaciel (ma dziewczyne, wiec na pewno nie zeby mnie poderwac, czy cos w tym rodzaju :D). Tez pytal o sprawe zwiazana z uczelnia. Dodam, ze PAN X wraz z przyjacielem czesto sie na mnie patrza, kiedy stoje w grupie dziewczyn i mowia nam "czesc" to jest wzrok na mnie prowadzony, a ostatnio kiedy stalam sama i oboje sie przywitali, to PAN X (takie odnioslam wrazenie) troszke sie speszyl zdenerwowal... mam tutaj na mysli spojrzenie przez sekunde na mnie, powiedzenie czesc, po czym wzrok w podloge i podrapanie sie po wlosach/szyi ;p i tutaj rodzi sie moje pytanie: czy skoro ostatnio to on do mnie napisal, to czy ja moge teraz to zrobic, tez zaczynajac rozmowe o czyms, co dotyczy studiow? czy to będzie narzucanie sie? Dodam, ze z wygladu przypomina podrywaczaj, jednak na uczelni nie rozmawia z zadna dziewczyna, jedynie z jedna znajoma, a to dlatego, ze PAN X koleguje sie z jej chlopakiem ;) Mam wrazenie, ze jest niesmialy... tylko tez nie chce go spłoszyć. A moze pierwszy raz w zyciu mam jednak urojenia? oO Dziękuję za każdą odpowiedź! ;D (dodam jeszcze, ze ja mam 19, a on 20 lat)

Gość gość
I Ty mowisz ze nie jestes jak inne nastolatki? Wlasnie ze jestes. Gowniara, ktora nie wie jak zaczac znajomosc z chlopakiem.. Zal

Gość totaniesmiala
wyobraz sobie, ze WIEM ;] tylko nie chcialabym sie osmieszyc

Gość gość
A gdzie moja odp;)? dzieki! oto mi chodziło;)

Gość gość
Ten PANX przerznie cie a za nim sie zorjetujesz to on juz bedzie po wytrysku w tobie

Gość gość
i tak jestes smieszna. Osmieszasz sie piszac tu. Hahhaaaahahaahha

Gość totaniesmiala
super sprawa. splyn ;*

Gość Greyowl24
Jest nieśmiała, przestańcie się jej czepiać. To nie musi świadczyć o tym, że jest infantylna.

Gość agunia3434
nie słuchaj dziewczyno i ie czytaj tych pustych wpisow,,,napisz do pana X ,odezwij sie a wszystko moze pieknie sie zacząc,,,,po tym co piszesz czuje ze interesuje sie twoja osoba,ale jest wstydliwy tak jak ty,,,,powodzenia,,daj znac co dalej bedzie sie działo,,,aga

Gość totaniesmiala
dziekuje za wszystkie normalne odpowiedzi bardzo serdecznie ;)