Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Co dalej

Polecane posty

Gość gość321

witam, mam w marcu 30 lat, nigdy nie imałęm dziewczyny nie mówiąc o żonie, czy nażeczonej, mieszkam z rodzicami i pracuję jako czyszczenie śmietników (mam studia)sco tu czynić, jakie są szansę na znalezieniekogoś, jaki scenariusz mnie czeka dalej wg was...

Gość gość321
tylko co tu robić dalej

Gość Pyskata90
wyjdz do ludzi gdzies do jakiejś knajpki na mały melanż, załóż konto na portalu randkowym. Wez zyc ie w swoje rece.

Gość gość321
akurat co do melanży to półtora roku nie piję, bo miałem wcześniej problemy z alkoholem... :-(

Gość gość
Przewiduję, że ożenisz się z pierwszą lepszą z małym biustem i będziesz jej to wytykać ;) ps. Nic nie mam do tych mniej biuściastych, to tylko przykład.

Gość gość
Naprawdę desperatka cię weźmie, facetów nie brakuje. K***a ale wstyd... Śmieją się z ciebie i z twojej rodziny by się śmiali, nikt normalny na to nie pójdzie.

Gość Pyskata90
To wcale nie wstyd być prawiczkiem w tym wieku, dla niektórych kobiet tych bardziej rozgarniętych to bardzooo dobra wiadomość że partner nigdy wcześniej nie miał kobiety. To powód do dumy nie do wstydu!

Gość gość
ogarnij się! wejdź na jakiś portal z anonsami towarzyskimi! i nie wybieraj czego popadnie!

Gość gość
Śmieciarz akurat może wybierać :D heeehe chyba w innym świecie

Gość gość321
ale nie chodzi o to by ona mnie wzięła, musiałąby mi się też podobać, czy to możliwe zeby znaleźć wolną i w miarę atrakcyjną młodszą o te powiedzmy kilka lat, lub nieznacznie starszą, kiedy standardowo w wieku 24 lat każda lepsza jest już dawno zajęta/ zaręczona i jeśli już nie ma to planuje dziecko.

Gość gość321
nie jestem prawiczkiem, r****łem raz, właściwie r***nąłem, 4 lata temu, ale było kiepsko i nie wspominam tego najlepiej

Gość gość321
nie jestem prawiczkiem, r****łem raz, a właściwie r***nąłem 4 lata temu, było słabo i nie wspominam tego najmilej...

Gość gość
"ale nie chodzi o to by ona mnie wzięła, musiałąby mi się też podobać, czy to możliwe zeby znaleźć wolną i w miarę atrakcyjną młodszą o te powiedzmy kilka lat, lub nieznacznie starszą, kiedy standardowo w wieku 24 lat każda lepsza jest już dawno zajęta/ zaręczona i jeśli już nie ma to planuje dziecko." A on swoje :D nie, mieszkając z rodzicami, bez doświadczenia z kobietami i pracując jako oczyszczanie śmietników nie masz pola do popisu. Zastanów się czym mógłbyś zaimponować atrakcyjnej kobiecie? Smrodem?