Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Victoria Valentina

PROBLEM POMOCY

Polecane posty

Gość Victoria Valentina

Spotkałam świetnego faceta, starszego o 10 lat (on ma 40). Znajomość rozwijała się intensywnie, ale wczoraj w łóżku okazało się, że... on zawsze był z pannami, które brały pigułki, więc prezerwatywa dla niego to dyskomfort. I faktycznie, hm, do niczego nie doszło, właśnie przez gumkę. Ja się boję tej jego przeszłości, sama zawsze sie zabezpieczałam, nie chcę pójść na żywioł i później dowiedzieć się, że zaraził mnie np. wirusem... I co robić? Próbować dalej, żeby się przekonał do prezerwatywy, czy wysłać go na badania? I jakie?

Gość Bonn Scott
Rozumiem niechec do gumek. Ale lepszy taki dyskomfort, niż jakaś choroba. W każdej przychodni możesz zrobić badanie wykluczające czy potwierdzające obecność wirusów HIV, HCV (wywołujący wirusowe zapalenie wątroby typu C), HBs (wzw typu B). O ile nie byłaś szczepiona przeciwko wzw, ale o to zapytają w przychodni. ;)

Polecam artykuł babskiswiat.net/topic/3884-jak-poprawnie-dobra%C4%87-rozm iar-prezerwatywy/ micro penis polaka jego autor dowiedział się że źle mierzył penisa był pewien że ma 16cm , a jego rozmiar to 7 cm Małe rozmiary vinico.com/files/microsite-msc-sechs_groessen.jpg po prawej i vinico.co.uk/image/mysize/mysize_reihe.jpg po lewej theyfit.co.uk/pages/how-do-i-find-the-right-condom-size